Konferansierjobb i drømmekjolen

Innlegget inneholder reklame

Amfi Moa Moteshow-FotoJohannesLovund-5879
Foto: Johannes Lovund
Amfi Moa Moteshow-FotoJohannesLovund-4797

Det var så utrolig gøy å være konferansier på moteshow på Amfi Moa i går, det kom masse folk! Jeg klarte å holde nervene unna ganske lenge, holdt meg opptatt med å jåle meg og prøve kjoler, men rett før vi gikk scenen på så var jeg jo nødt til å se alle menneskene som stod der og ta tok nervene et skikkelig tak i meg. Men det gikk jo bra, alle modellene var kjempeflinke og spesielt de små søte jentene da, ah de er jo til å dåne av. På bildet står jeg sammen med Frida som gikk modell som en proff.

Den veldig veldig veldig fine kjolen jeg har på er fra butikken Dale man+woman, jeg skjønner nå at hvitt kommer til å bli min favorittfarge denne sesongen her. Skoene mine er fra Sapatos by Polliani 🙂

Når jeg kom hjem (jeg overnattet hos mamma i Volda) så kræsjet jeg rett i seng og surfet Sobazaar etter hvite antrekk og det var ikke noe problem å finne for å si det sånn. Jeg syns Sobazaar er en kjempefin måte å planlegge antrekk på og ikke minst finne inspirasjon. På profilen min ser du mine boards som jeg har laget selv og du kan også se hvem jeg selv følger for å finne inspirasjon. Det er alt ifra motebloggere til jenter som jeg ikke kjenner men jeg har sett boardsene deres i feeden og om jeg liker smaken hennes så følger jeg såklart, det er jo gratis tips! Jeg er jo ikke så veldig stødig selv på å sette sammen ting som passer ekstra godt sammen men jeg vet jo hva jeg liker.

Min profil på Sobazaar finner du HER, følg meg gjerne om du vil, og kommenter boardsene mine, så titter jeg såklart innom profilen din 🙂

Senere i kveld kommer jeg med en behind the scenes innlegg fra dagen, jeg fikk bl.a en fin overraskelse fra Ørjan i bleien til Dexter..

11166016_10153887087140476_1461412713_n11158065_10153887087170476_1711612991_n

1 Comment

  1. Finnes denne kjolen fremdeles??HVOR??

Comments are closed.