Dexter 6 mnd!

11160284_10153888999155476_1254275281_n

Som tiden flyr! På torsdag ble Dexter 6 måneder gammel, vi var jo på farten den dagen så istedet for photoshoot med tavle og kritt og nice outfit så ble det mobilbilde i pysjen på mormors teppe i stua.

Dexter er nå nesten 9 kg, fyller godt ut str 74 og er kjempeserk. Han er en skjeldent blid fyr, han er kontaktsøkende og sosial og sikler alltid. Masse. Han har begynt å spise grøt og middag og ammer nå bare èn gang på natta, endelig. Vi “prater” sammen om å droppe den ene gangen også snart men jeg tipper han dropper det av seg selv om ikke så lenge, altså amme om natta, ikke generelt, det blir nok pupp en stund til. Han klarer ikke sitte selv enda men vil helst gjerne opp og se. Han snur seg også over på magen nå men enda ikke tilbake så jeg tipper han gleder seg aller mest av alle til dette mellomstadiet er over og han mestrer litt mer for han er skikkelig læresugen. Vi snakker mye om hvilken gutt vi tror han kommer til å bli, vi ser en viljesterk skøyer med et utrolig humør. Han lever virkelig opp til navnet sitt, som betyr “høyre” på Latin. Han styrer, han er sjefen.

Gratulerer med 6 mnd dagen lille nurket vårt, hilsen mamma og pappa og søskenene dine <3