Den perfekte hjemmekvelden

Annonse

IMG_3092

Det blir ikke mer perfekt lørdagskveld enn dette, klisjefilm, vin og Dermaroller! Vi fikk oss en god latter da vi skjønte at både mamma og Sarah hadde tatt med dermarollerene sine på tur til Oslo så da dro jeg fram min også og så rullet vi i vei mens vi koste oss med vin og filmklassikeren Shedevil. Husker du den filmen? Jeg husket nesten alt som skjedde og den filmen er fra 1989!

IMG_3073IMG_3146IMG_3163
Jeg har skrevet om Dermaroller før og enda spørsmål om hvordan huden har blitt etter at jeg begynte å bruke den så her kommer en oppdatering. Det jeg har skrevet før kan du lese HER og HER.
Dermarolleren har blitt en viktig del av hudpleien min og spesielt i disse dager. En ting er at jeg ammer og huden tæres fordi kroppen prioriterer alt annet men generelt lite søvn, pigmenteringer pga hormoner og ansiktsfettet mitt har bare forsvunnet som dugg for solen. Alt dette betyr rynker, grå og gusten hud og slapp hud og er det noe som hjelper mot det så er det god gammaldags mekanisk stimuli. Og de små nålene tett i tett på dermarolleren stimulerer huden, innbiller den at den får en slags skade og dermed setter igang produksjonen av kollagen og elastin og får fart på blodsirkulasjonen som igjen fjerner avfallsstoffer og øker oksygenopptaket og gir huden et best mulig utgangspunkt for å kunne bygge seg opp igjen og fungere optimalt.  -Det ble en lang setning det der.
Serumet som følger med, Rejuvinating serum, kommer nå i en litt større forpakning, det er bra. Jeg trodde at man kunne bruke andre serumer etter behandlingen men det er faktisk dette som fungerer best for det både roer ned og gjenoppbygger huden etter behandlingen. Andre produkter kan faktisk svi litt og denne behandlingen skal ikke gjøre vondt.
Dermaroller vant faktisk nettopp pris for Årets Innovasjon 2015, en prestisjetung pris på Swedish Beauty & Cosmetics Awards, det er ganske kult og for meg betyr det at det jeg allerede bruker er et kvalitetsprodukt.
Tips for bruk av Dermaroller:
– Bruk alltid sanitizing spray til å desinfisere huden før behandling og rengjøre dermarolleren etter behandling.
– Bruk behandlingen som en kur på 5-7 dager, la huden så hvile en ukes tid før du gjentar behandlingen.
– Ta behandlingen om kvelden slik at huden får hvile om nattenog bli fin til netste morgen.
-Ikke bruk de lengste nålene i ansiktet, bare på kropp.
-Ring Swiss Clinic sin kundetelefon dersom du er i tvil på noe, de hjelper deg.
Dermarolleren koster 960 kroner, det er mindre enn en time hos hudpleieren og det er inkludert serumet, fri frakt og resultatgraranti! Du finner kitet HER
IMG_3131shedevil
IMG_3083 IMG_3105 IMG_3108 IMG_3109