Se at den lager pasta, helt selv!

Untitled-25-2

Husker du da jeg var på en reklameinnspilling for en ny pastamaskin? Nå er filmen klar:) Den er faktisk nesten som et lite tv program, fra serien Restauranthjemmet som omhandler produkter som skal gjøre det enkelt å lage restaurantmat hjemme.

Det er Philips som lanserer pastamakeren og jeg fikk være med på filmen sammen med matbloggerene Ina fra Matpaabordet, Julies matblogg og Trine fra Klisjehjemmet (som har laget den fine collagen over med bilder fra filmen). De er tre ganske ulike matbloggere med fokus på hverdagsmat, glutenfri kost og lekre omgivelser, en perfekt trio spør du meg. Jeg fikk være med og lage pasta og lærte meg å lage verdens beste pastarett, oppskriften finner du HER

Jeg fikk pastamakeren hjem på mitt eget kjøkken nå i helgen og vi har lagd mye pasta og har hatt det kjempegøy med den, man slipper nemlig å gjøre noe; det er bare å putte i mel med ene målebegeret, og tilsette egg og vann fra det andre målebegeret, og så gjør maskinen resten selv. I LOVE! Ørjan kjøpte en manuell pastadings etter Masterchef i fjor, -den er kassert for å si det sånn, den ble forøvrig også kun brukt èn gang. Mens pastamakeren her har vi altså brukt fire ganger allerede, to ganger bare i dag.

Pastamakeren finner du HER

Ørjan har stått med maskinen vår i hele dag, tenk vi klarte å krangle om hvorvidt egg skulle brukes til å lime sammen ravioli mellom pastabitene eller forsegle utenpå. Det er såklart mellom som er riktig, han er så sta..

Vil du vinne en pastamaker? Legg igjen en kommentar i feltet under, husk å kommentere med epostadresse og ikke som gjest, slik at jeg får tak i deg. Lykke til!

Over ser du den ene filmen fra dagen vi lagde pasta hjemme hos Ina som såklart viste meg hvordan maskinen virker. Tenk, det tar bare 15 minutter, mindre faktisk, og voila fersk pasta kom ut i akkurat den formen vi ville ha. Det var faktisk en veldig hyggelig dag selv om vi ble filmet, og måltidet hadde alle elementer; nydelig mat, pent dekket bord, rødvin og hyggelig interessant selskap.

1 Comment

  1. Huyen Nhung Nguyen

    Supert, enkel og gøy å lage særlig jeg kan bruke den maskin til å lage andre type for eksempel vietnamesisk noodle. Maskin er for dyrt for meg men har veldig lyst å skaffe en. Jeg får se

Comments are closed.