Jeg møtte Mamma til Michelle

MarnaMichelleAnna
Babybytte, jeg tror Dexter veier like mye som Michelle 😉

Jeg fikk en ny venninne som heter Michelle i kveldens episode av Bloggerne. Hun lærte meg flere snapchat triks og hadde snapchat takeover på mobilen min, akkurat som en god venninne skal gjøre. Og så har hun en veldig hyggelig mamma da, Anna. Det var veldig hyggelig å hilse på de, vi var på Toji sin boklansering og flere foreldrebloggere var på plass, som Superpapsen og Pappahjerte.

Jeg klarer såklart også å uttale meg om penger igjen, arg jeg har lyst å bite av meg tungen (selv om dette er jo spilt inn for en stund siden). Helheten kommer jo aldri fram slik man tror når en kommentar blir tatt fra en samtale. Jeg sier at jeg har triplet lønnen min, men nå er jeg redd at folk tror at jeg har triplet inntekten min, og det har jeg på ingen som helst måte. Før hadde jeg flere bloggoppdrag som jeg håndterte på egen hånd i tillegg til det bloggnettverket jeg hadde kontrakt med men nå har jeg sagt opp alle desse og har alt på ett sted fordi de gjør det mulig for meg. Jeg satt jo til slutt med mer arbeid på mail enn blogg så det måtte jo en endring til. Nå har jeg jobbet mye med å tilrettelegge blogghverdagen min bedre slik at jeg kan ha mer tid til å skrive det jeg vil og så mye jeg vil, håper jeg! Og jeg er stolt av det jeg har oppnådd og jeg ser frem til å kunne senke skuldrene littegrann. Men, det er et puslespill som hos alle andre familier, heldigvis! -For det  er jo som regel det som skaper innhold på bloggen.

Så nok om det, nå gleder jeg meg til å se kveldens episode, jeg syns denne sesongen er en av de bedre. Og jeg gleder meg til neste gang jeg treffer Anna, Michelle og William igjen.

Husk Bloggerne, i kveld kl 21:30 på Tv2 Bliss!

MarnaMichelle4MarnaMichelle2OrjanSelfie