Smart-ass

image62-768x1024

I går våknet Ørjan med vondt i ryggen så da meldte jeg meg mer enn frivillig til å ta over treningstimen hans med Helle på Smart Trening, hun er jo rumpeguru nr 1, en skikkelig smart-ass, for hun er ekspert på å treffe akkurat den muskelen man er ute etter for å få akkurat de resultatene du ønsker. Vil du ha trent rumpe, ja da får du trent rumpe.  Hun er så effektiv og målrettet at på 40 minutter hadde vi trent både rumpe og resten av kroppen, og jeg fikk ikke sukk før meg før vi var ferdige. Det var helt magisk. Mør i kroppen kunne jeg vende nesa hjem med følelsen av å ha blitt kjørt over av et tog, på en god måte.

Helle la ut rumpetreningen min på bloggen sin HER, med en enkel forklaring på riktig bruk av kettlebell. Jeg klarte å svinge nesten dobbelt så tungt enn jeg har gjort før, pga veiledning og overtalelse på at jeg kom til å klare det. Og det klarte jeg. Hurra!

image60-768x1024

Jeg har litt problemer med leddene mine, de tåler ikke så godt å bli belastet men denne tightsen jeg har på meg har innebygd teip som faktisk støtter knær og ledd. Den må rulles på kroppen, men da sitter den som støpt og jeg merker ikke teipen under trening. Du finner den HER

11180071_10153901012915476_548244206_n