Vinn en pastamaker fra Philips

IMG_3175IMG_3176

Den pastamaskinen vi har fått oss er altså bare så kul og gøy at vi har pasta til middag nesten hver dag nå, haha, i alle varianter. Theodor elsker den, og vi klarer til og med å demontere den for å gjøre den ren OG sette den sammen igjen uten problemer. Jeg har skrevet mer om denne maskinen HER, den er kort fortalt en genial maskin som lager hjemmelaget pasta (også lasagneplater!) på mindre enn 15 minutter, du bare putter oppi mel, egg og vann og så gjør maskinen resten for deg.

Jeg så et tv program i kveld der noen reiste verden rundt for å finne hvilken kultur som hadde det beste kostholdet, målt på hvor lenge menneskene lever gjennomsnittlig. Det det ble konkludert med er at vi må spise mer ren mat, generelt. Jo mer et matprodukt blir tuklet med før det blir spist jo mindre bra er det. Jeg som er queen of halvfabrikater fikk meg en oppvekker i fleisen der ja, for jeg vil jo det beste for barna mine. Men Rom ble ikke bygget på en natt, så en får begynne i en ende tenker jeg. Og med pastamaskin på kjøkkenet så inviterer det jo til litt mer hjemmelaget mat, mye oftere. Jeg er sånn som slenger alt mulig fra kjøleskapet oppå pastaen min, mens Ørjan gjerne går for klassikere med hjemmelaget enkel saus. Jeg skal blir bedre på hjemmelaget.

På mandag loddet jeg ut en pastamaker, konkurransen står til lørdag så det er bare å henge seg på. Om du vil øke vinnersjansene dine så har også matbloggerene som var med på reklamefilmen egne konkurranser på bloggene sine nå så da er det tre ganger høyere sjanse til å vinne om du melder deg på også hos de!

Konkurransen min finner du HER (vinneren trekkes på lørdag)

Matpaabordet sin HER (den kommer antagelig ikke før neste uke)

Klisjehjemmet HER

Juliesmatblogg HER

Selve pastamakeren finnr du HER

IMG_3180IMG_3193