Ta med reisetrillen inn på flyet

IMG_3320

Jeg brukte mye tid på å finne ut hvordan jeg på best mulig måte skulle klare å reise alene til Ålesund på jobb sammen med Dexter forige uke. Hos Lilleprinsen ble jeg anbefalt en reisetrille og vi dro avgårde med den som eneste vogn og det viste seg å være en kjempesuksess. Jeg har lenge irritert meg over at vi ikke får ta med trille inn på gateområdet på Gardermoen, som i mange andre land, men nå er altså problemet løst! Babyzen YoYo trille blir så liten når den slås sammen at den går som håndbagasje, og derfor kan den tas med helt til gaten. Tidligere har vi brukt bæresele men det er ikke nok når babyen trenger sove og det er begrenset hvor lenge han kan sitte i en sele så denne trillen var etterlengtet.

Jeg møtte en familie i sikkerhetskontrollen som hadde samme trillen og da “nikket” vi litt sånn fornøyd til hverandre som om vi kjørte maken luksusbil. Så nå skal jeg vise litt mer av trillen, jeg har til og med laget en video på Instagram når jeg slår den både opp og ned. Det er som et partytriks, den blir facinerende liten med bare ett grep, ihvertfall når du har gjort det er par ganger 😉

Rabattkode nederst i innlegget 😀

IMG_3368

Babyzen YoYo er faktisk en duotrille, dvs at både 0+ liggedel og 6+ sitte/liggedel (som vi har) passer på samme understellet. Det følger med en oppbevaringspose til trillen som den kan bæres i når den er sammenslått men vi har en egen bærebag som er litt stivere. Det er også både paraply, koppholder, myggnett og regntrekk til trillen. Sovestillingen er 140 grader og hjulene har demping. Jeg har personlig testet den over både trikkeskinner og brostein og komforten er overraskende bra.

Sånn, det var det tekniske, du finner trillen HER (også mer info om ønskelig)

Dexter fikk også ny vårpose til reisen. Posen hadde jeg med som håndbagasjeog den fungerte som perfekt ammepute når jeg rullet den sammen og når Dexter sovnet ved gaten før avgang så kunne jeg bære han ut i flyet uten å vekke han, han lå lunt og godt.

Vårpose fra Minene HER

Rabattkoden KOMIKERFRUE gir deg 10% rabatt på hele nettbutikken!

IMG_3344IMG_3328

Instagramvideo HER

4 Comments

 1. Celine

  Har tenkt meg å kjøpe beemoo easy fly sportsvogn som reisetrille i 6,7kg vekt. Er dette er lov å ta med på fly?

  1. komikerfrue

   Det vet jeg ikke, men jeg har med min yoyo baby zen på flyet 🙂

 2. Desiree Haustein

  Du skal ikke selge babyzenen din ?
  bare si fra

  1. komikerfrue

   Nei den bruker vi nok til den er brukt opp 🙂

Comments are closed.