Et spennende intervju..

IMG_3899

I dag har jeg hatt besøk av en kjempehyggelig journalist hjemme i stua mi, jeg gleder med til å fortelle hvem jeg gjør intervju for, det er en litt sånn ut av komfortsonen og en terskel til en ny verden for meg dette her så det er kanskje mest spennende for meg! Jeg håper ihvertfall at det blir bra, det tror jeg det blir.

Her får du noen bilder fra hvordan jeg oppfører meg i et intervju:

IMG_3898

Engasjert i praten.

IMG_3894

Må svare kjapt på en telefon.

IMG_3896

Åh, bli ferdig da!

IMG_3885

Sånn, tilbake til meg igjen..

IMG_3888

Neida, jeg har en yrkesskade etter mange år med jobb i hudpleiebransjen og negledesign; jeg får folk til å prate. Heldigvis er jeg også ei bra skravle når jeg sitter med mennesker jeg kan relatere til så det ble en hyggelig prat og ikke bare om meg selv heldigvis, det er så kleint..

IMG_3905IMG_3910

Vi har besøk av Eirik i helgen, Ørjans eldste sønn, det er stas! Vi griller hver dag og koser oss i kaoset og det fine med store unger er at de faktisk hjelper til! I Love <3  -Jeg har så vidt rukket å pakke ut alt fra Nille men de kule glassene med sugerør og denne flaskekjøleren var noe som ble dratt ut med en gang. Den er kjempesmart!

IMG_3921IMG_3925