Den nye stellevesken!

IMG_4733

Er det en stelleveske, eller er det en designerveske..?

Den nye stellevesken fikk jeg allerede før vi reiste til New York, men nå har jeg endelig på plass sportsdelen på vognen så nå curiser jeg rundt som en stolt hane med min lekre “ride”. Flere ganger har jeg hørt menn kommentere: “Jeg skjønner ikke dette med disse vognene, hva som er så viktig”, men når jeg da enkelt forklarer at det er for oss kvinner med barnevognutstyr som menn med biler og da tar de poenget med en gang. Dette er det jeg kjører rundt med dagen lang, og i like lang tid som en leasingavtale på en bil.

IMG_4890skiphopeffekter

Stellevesken, SKIP HOP Duet 2-in-1 fant jeg hos Lilleprinsen. Den har toth fasong, som de fleste shoppingvesker og er todelt med egen stelleveske-del. Jeg kan ta ut den delen når vi skal stelle, eller legge den under vognen når jeg er på shopping. Om jeg skal inn et sted og la vognen stå igjen ute så kan jeg la stellevesken ligge igjen under vogna og bare ta med meg “min” del der verdisaker osv ligger. -Greit å ta med babyen inn også. SKIP HOP Duet 2-in-1 finner du HER.

Et par must-haves jeg alltid har i vesken:

-Barnevognkroker. Den nye stellevesken har eget system for å henge på vognen men her sparer jeg tid, og den henger akkurat der jeg vil ha den. HER

-Telefon ugle med behagelige, fornuftige lyder og musikk. Denne anbefales på det sterkeste! HER

-BEAPA pulverdispenser som vi bruker til babygrøtpulver. Den kan deles opp slik at jeg bare trenger ta med akkurat nok. Perfekt på reise eller kortere turer. HER

-BEAPA myke silikonskjeer HER

-Supergod kopp som gjør det enkelt for barnet å gå fra flaske til kopp uten å søle, HER

-Og Dexters løve da, som alltid er med og “brøler” (henger utenpå vognen) HER

Koden KOMIKERFRUE gir deg 10% rabatt på Lilleprinsen.no  (ikke på allerede nedsatte varer).

IMG_4871


IMG_4878IMG_4729

1 Comment

  1. Benedicte

    Ser du har testet både denne og storksak Lucinda. Hvilken ville du ha valgt av disse to?

Comments are closed.