Vaffel sa du?

11774793_10154115911835476_72966568_n

Siste morgenen på hotellferie i Kristiansand så klarer jeg å liste meg ned i frokosten uten å vekke noen, himmel! Da ble det endelig prinsessefrokost på meg og dobbelt lykke ble det da Ørjans søster Camilla også kom, -vi elsker prinsessefrokoster.

Etterhvert meldte resten av familien sin ankomst en etter en og Theodor ble dritsur for at vi satt i prinsesserommet. Det satte standaren for apetitten hans og derfor tok jeg vare på en ekstra vaffel til han som jeg tenkte ville komme godt med senere for unger med lavt blodsukker er nesten verre enn mødre med lavt blodsukker.

Plutselig, rett før vi skal reise oss og gå og frokosten har stengt så ser jeg at halve vaffelen er borte. Automatisk vender jeg meg mot Ørjan, min ektemann som jeg har sett døgnet rundt i en hel uke nå og utbryter:

-Ørjan, tok du seriøst dinna vafflå? Jeg ser strengt på han og gjør meg klar til en tirade om at han nå har ØDELAGT HELE FROKOSTEN (selv om den for lengst var ferdig..) Men han har ingen vaffel.. Jeg flytter blikket bittelitt tilbake og ser Ørjans søster i bakgrunnen som sitter der stiv med et forskrekket blikk. Hun tar vaffelen vekk fra munnen sin og en stor bit hun ikke helt rakk å bite av henger fortsatt på.  Tonen min endrer seg drastisk: Åja mendet går heeeeilt fint, ikkje tenk på det! Me ordna nåke anna smil*smil*smil

11721792_10154115911005476_2100508608_n
Bildet er arrangert i ettertid, vi fikk med andre ord tak i flere vafler så ingen skade skjedd

7 Comments

 1. Hei

  Siden du er/var fotomodell lurer jeg på hvor høy du er. Jeg ønsker selv å bli fotomodell, så det hadde vært fint å vite.

  Jeg elsker bloggen din. Du skriver utrolig bra og det er alltid gøy å lese.

 2. Marianne

  Hei hei! Første gang jeg titter innom bloggen din du er jo helt hærlig 🙂 likte at du er ærlig , artig å gir et blikk inn i den ikke veldig perfekte verden andre blogger fremstilles som! At du tok opp at man trenger ikke å sitte å drikke alkahol foran barna, det er jeg enig i er selv mamma har aldri nyt alkahol foran barna!

 3. Trude-Silje Soltvedt

  Hei!
  Nå skulle jeg inn å lese din blogg for første gang – og innlegget her var kjempe fint. – Men ikke merket! Først når jeg leste videre nedover så jeg at oppholdet på hotellet var sponset. Har ikke dere bloggere fått påpakning ift dette? Var det ikke så at sponset innlegg skulle merkes tydelig? Forstå meg riktig – det gjør ikke meg noe, men noen hadde nok blitt villedet – Forbrukerombudet f.eks.
  Ha en fin, fin dag i Kristiansand!

  Hilsen Trude-Silje S.

  1. komikerfrue

   Hei, jeg merker alle innlegg med reklame eller sponsede produkter, men ikke dette innlegget som er en situasjon og ikke reklame for noe. Men takk som passer på 🙂

 4. Koselig å følge deg.
  Jeg ser mest på snapchat og det er mye god underholdning
  Herlig familie
  Men sånn btw så skal vel ikke barn under 3 år ha rå fisk.
  Tenkte på at dere gav Dexter sushi

  1. komikerfrue

   Han fikk smake på lakserogn, jeg er usikker på når de kan få rå fisk men han fikk uansett ikke det i dag 🙂

 5. Jordbærveien

  Haha, fantastisk! Flink svigerinne som lever seg inn i situasjonen og ser like skremt ut som at the real moment 😀

Comments are closed.