Jeg angrer på at jeg ikke koste meg mer

11805744_10154124136170476_1303538002_n

Nei fader da, hva skjedde nå? Jeg vet ikke hvor disse kom fra engang. Jeg satt i sofaen og ble fysen på noe godt og selv om jeg visste at vi ikke hadde noe godterier så reiser jeg meg likevel og begynner å saumfare kjøkkenskapene etter noe digg. Høøøøyt oppå kjøkkenskapet finner denne posen som utav ingensteds bare ligger der og glaner på meg, og som en robotbare tar jeg den, blokkerer alle tanker ute, tar den med til sofaen og fortsetter å se på Orange is the new black. Ikke før episoden er ferdig kommer jeg til meg selv igjen og innser hva jeg har gjort; hele posen er fortært og jeg sitter der med et tomt hull i sinnet. Ja, hva skjedde nå?

11774834_10154124136150476_573365602_n

-Men så kommer jeg på: Det er jo lørdag! Da er det jo lov, hahahahaha! Skulle bare ønske jeg koste meg mer med den underveis, men jeg slang meg på potetgullposen til Ørjan så da ble det litt lørdagsfølelse likevel.

11798064_10154124136165476_1647860647_n

9 Comments

 1. Monica E

  Marna I love you ❤️❤️❤️

 2. Magnhild

  Herregud! Det er akkurat som å se meg selv! !! Bare fortærer alle tanker som sier “don’t do it, don’t do it!” Også sitter man der å lurer på hva man nettopp har gjort x)

 3. Kristina fyhn

  Kaaaan jeg spørre hvor t- skjorten til Ørjan er fra?

  1. komikerfrue

   Han bestilte den fra usa, jeg prøver å finne nettadressen men menn har en tendens til å ikke vite hva de gjør..

 4. Cecilie

  Dette spørsmålet passer kanskje ikke helt til overskriften, meeen tror du er riktig person å spørre da du er så flink til å ta vare på hud, hår, ect.
  Når er det passelig å begynne med anti-age hud produkter? Jeg er veldig nøye med å bruke høy solfaktor, og vil gjerne bruke produkter passelig til min hud. Er 22 år og tenker det kanskje er for tidlig med slike produkter nå? Samtidig som jeg har fått høre at det er i 20 årene man burde begynne. Hva er ditt syn på dette? 🙂

  1. komikerfrue

   Solfaktor er ihvertfall en god start, og renser du huden morgen og kveld, peeler en gang i uka eller så og bruker en god fuktighetskrem så holder det i massevis i din alder 🙂 Tenk beskyttelse av huden.

 5. Tonje Randrup

  Lørdag er alltid lov 😉

 6. Juliane

  Haha, så ofte jeg også sitter igjen med den følelsen kvalm og mett… Jeg skulle ha kost meg mer, og kanskje spart litt til i morgen 😛

 7. facebook.com/rulleski

  Aldri kjøp inn mere godteri enn det man tillater seg selv å spise samme kveld ☺

Comments are closed.