Payday!

11801899_10154126615585476_1034580809_n

Jeg husker i fjor at jeg dro på ferie med en hel pose med papirarbeid som jeg mente jeg skulle få gjort, det skjedde såklart ikke så i dag har jeg gjort kjempemye, sortert kvitteringer og betalt regninger (jeg har fått lønn, hurra) og nå gleder jeg meg til å reise på ferie med senkede skuldre.

Og apropo lønn, i år er jeg tidlig ute med forberedelser til skolestart så jeg har faktisk shoppet skoleklær til Theodor allerede. Nå er sommersalgene i full sving og jeg har snust etter de beste tilbudene og hos Kidsbrandstore.no starter et enormt lagersalg i dag. De har 50% på hele butikken (unntatt noen få nyheter) og over 4000 varer som skal ut så her er det virkelig sjanser for å gjøre et skikkelig kupp!

Lagersalget til Kidsbrandstore.no finner du HER

lagersalg50

lagersalgaddition

2 Comments

  1. ANONYM

    Hei, hvor er den dokument mappen, eller hva det er fra?
    Den var utrolig lekker 🙂

    1. Miriam

      Åh, jeg tenkte på akkurat det samme!

Comments are closed.