1-2-3 spontan avreise!

Inneholder annonselinker

11787342_10154131042885476_1736649272_n

Det har vært så dårlig vær på Sunnmøre i sommer og vi har ventet på godværet for å reise opp men nå ble vi plutselig bare nødt til å ta turen uansett vær dersom guttene skal få se noe til besteforeldrene sine før skolestart. Natt til i går bestilte jeg derfor flybilletter og hele gårsdagen gikk med til pakking og reising så det ble ingen blogg på meg i går kveld, jeg stupte nemlig godsliten i seng.

11780593_10154131042880476_1866190461_n

Dexter har blitt så stor at han ikke lenger vil amme på dagen, han er aaalt for opptatt med andre ting. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle få bruk for flaske til han i det hele tatt inntil bare noen dager siden og det har tydligvis åpnet seg en ny verden for han nå når han slipper å måtte jobbe for maten.
Jeg samarbeider ofte med lilleprinsen.no og fikk denne termosen/flasken for en god stund siden og trodde faktisk ikke jeg ville få bruk for den, før plutselig nå. Denne er jo supersmart med flasketut som jeg kan skru rett på og melken som jeg varmet hjemme før avreise er klar til servering akkurat når jeg vil (jeg mener når Dexter vil haha). Dette var gull verdt på flyet, der jeg hadde mer enn nok med å holde klatremus i armene. Du finner termosen HER (annonselink)

11823866_10154131042875476_1434346658_n11778014_10154131042865476_1584075615_n

Tights (utsolgt men dukker mulig opp snart igjen) HER (annonselink)
Vel fremme møtte vi tomt hus men likevel følelsen av å være hjertelig velkommen, det var uansett deilig å bare få lande litt i stillheten før familien kom hjem fra hytta som bygges. Vi håper å få ta turen opp og titte senere i dag, men akkurat nå er det sen frokostkaffe og dagens første siesta for Bo-bo. Theodor ligger faktisk og sover enda. Jeg trenger ikke sol for å ha ferie, dette her er nemlig terningkast 6.

11823865_10154131042850476_1717612988_n

11 Comments

 1. Hei 🙂 kan du legge ut oppskiften på den “suppe retten” du laget som du filmet hver steg på snapchat?

 2. “Det fins ikke dårlig vær, bare dårlige klær” – og dårlig innstilling! Når man har familie og gode venner rundt seg, hvem bryr seg egentlig da om været? Er det sol er det en bonus for da kan man tusle og leke uke, er det regn, ja da kan man ha det så koslig sammen inne!
  Håper dere koser dere max, og ønsker dere en fortsatt god ferie:)

 3. Hva vil det si at du samarbeider med? Er det ikke bedre si du reklanerer for?

  1. komikerfrue

   At vi samarbeider betyr at jeg selv velger hva jeg vil reklamere for og at det er produkter som jeg faktisk bruker selv og ikke bare sier ja til å “anbefale” 🙂

 4. Den flaska var supersmart! Den skulle jeg hatt for et års tid siden da jeg enda varmet opp melken til kiddoen. 🙂 Åh alle disse duppedittene jeg blir tipset om akkurat litt for sent… Jaja – god unnskyldning for å få en kid til 😉

  http://www.poppiesandprada.com

 5. Monica

  Hei. Husk at melk aldri skal være varmet på thermos. Melk som er ferdigvarmet må brukes med en gang pga bakterievekst. Trikset for å få fersk melk på en to tre, er å ha ferdig temperert vann på termos, og ferdig oppmålt beger med melkepulver. Tøm riktig mengde vann i flaska, så det ferdige oppmålte melkepulveret nedi, skru på flasketuten og rist. Voila! Hvis man bruker kumelk eller morsmelk som er pumpet ut, må det varmes på andre måter selvfølgelig. Men varmet melk på termos bør unngås. ☺

  1. komikerfrue

   Hm, ok notert. Jeg tviler på at 2,5 time i termos gjorde noe men du har nok rett 🙂

 6. Cecilie

  Oppvarmet melk skal aldri brukes lenger enn en time etter den er laget 🙂 jeg har varmt vann på termos og kaldt på snuppa sin flaske og blander 50/50 også putter jeg pulver oppi så klart til bruk 🙂

 7. Anette

  Hei. Jeg har en sønn som er omtrent like gammel som Dexter. Ammer du bare om kvelden og natten nå?Også får han morsmelkerstatning på dagen? Eller pumper du deg på dagen og?

  1. komikerfrue

   Hei, ja, det er litt sånn vi gjør det nå, vi prøver oss litt fram. Det varierer hvor mye morsmelkserstatning han vil ha da, han spiser jo annen mat og drikke også. Jeg pumper ikke på dagen for jeg har nok melk om kvelden, natta og morgenen til det han vil ha og han vil ikke ha morsmelk på flaske.

 8. Katrinebb

  Hva her den alko drikken du har på det ene bildet? Fikk sånn i gave engang, men den ble ødelagt før jeg fikk smakt på den og finner den ikke igjen 😉

Comments are closed.