Dette gjør jeg på en fredagskveld

Innlegget inneholder salgslinker

11853803_10154170527235476_1545990311_n

Å, i kveld skjer det sikkert mye spennende ute, jeg har flere invitasjoner men jeg har bare lyst til å sitte hjemme og gjøre minst mulig for det er så deilig og sjelden jeg har anledning til. Ørjan er på jobb og resterende er borte så her er det duket for lading av batterier.
Kveldens herremåltid: Reindsyrkarbonader varmet i micro og ferdigkjøpt grillsalat. Det er flaut, det er godt.
Underholdning: Elloskatalogen, det er flaut, det er godt.
Shoppinbudsjett: Det jeg sparer på å ikke gå ut; barnevaktlønn, taxi, drikkevarer, nattmat.. det er dyrt å gå ut i Norge!

11855584_10154170559520476_843424614_n

Jeg sitter og bestiller mens jeg blogger og blar i katalogen, de skoene har jeg lagt i handlekurven allerede og endelig fant jeg en løsning på håndkleproblemet mitt som jeg har grublet på så lenge. Jeg klarer ikke å finne èn håndkleserie som jeg liker og kan kjøpe fullt sett av, for jeg syns det er så mye fint i butikkene, men tipset her om å mixe flere typer i samme fargeskala er jo ganske smart!

Jeg ramlet helt sammen av disse teppene, så fine..! Det lyse passer nok best inn i stua vår men det svarte var veldig stilig da. Hva syns du? Vi er uansett uten spisestue for øyeblikket og vi skal ha ny sofa også etterhvert (som passer stuemålet bedre) så det er jo “dritsmart” å ta utgangspunkt i stueteppet.. Jeg syns jeg hører argumentene mine når vi skal på møbelhandel: Nei, ikke det bordet, fargen passer ikke helt med teppet på gulvet. Dette kan bli spennende, jeg føler meg crazy i kveld og går for det lyse grå. Eller?

11903391_10154170579340476_947326709_n

Dersom jeg hadde vært ute i kveld, så hadde jeg hatt på disse skoene HER. Og denne kjolen HER De er også fra Ellos og skoene ventet på meg når vi kom hjem fra ferie, jeg gleder meg til å bruke de, men en annen dag. En dag jeg har lyst å gå med høye hæler, sminke og sikkert masse løshår, det er ikke i dag 🙂

11853894_10154170527205476_1516111160_n

9 Comments

 1. Ranveig

  Dette får meg til å ta frem Elloskatalogen igjen. Glemt at jeg hadde den. Ellos har tatt seg veldig opp de senere årene, blitt mye fint der.
  Blir nok å klikke hjem litt derfra i dag 🙂 Det lyse teppet var kjempefint, så spørs om ikke det blir med, da vi trenger nytt.
  Heldig du som har samarbeid med Ellos da 🙂
  Ha en fin helg!
  Klem fra meg 🙂

  1. komikerfrue

   Jeg skulle faktisk ønske jeg hadde samarbeid med Ellos, for de har blitt veldig bra de siste årene. Selv om jeg får en liten provisjon på eventuelle salg så kjøper jeg alt selv til full pris (eller med rabattkodene som jeg finner på mine sider). God helg!

 2. Jordbærveien

  Hørtes ut som en strålende flott fredagskveld 🙂

 3. Hvor har du kjøpt smykket ditt? Veldig fint!

 4. Karoline

  https://www.ting.no/baderomstekstiler#content

  Mette ditmee cross handdukene er rå:) kom over denne butikken her om dagen.

  1. komikerfrue

   Takk for tips! Jeg sins jeg ofte ser fine håndklær både her og der, nå kan jeg jo kjøpe et par stykker, så lenge de er i riktig fargeskala 😀

 5. Stine M

  Hvor er halssmykket kjøpt? Såå fint:)

  1. komikerfrue

   Takk 🙂 Det er fra Monica Bakka 🙂

 6. Takk Karoline. Disse er supergode og har fått veldig god mottakelse. Sjekk også ut disse håndklærne fra Vipp Marna. The best!

  https://www.ting.no/vipp-109-handklar-gra#.VdMry855_E4

Comments are closed.