Kjære tampax, hvor ble det av tråden?

12063988_10154271158725476_2863906_n

Kjære Tampax. Har det skjedd noe mens jeg var gravid og ammende og fraværende tampaxbruker en stund? Har dere hatt budsjettkutt eller er det færre menstruerende kvinner i verden siden dere har hatt vekk tråden?

Du vet, den tynne tråden som gjør at det er enkelt å åpne tampaxen uten å måtte pille papiret i stykker og ta på hylsteret overalt?
Tampax er noe av det beste som har hendt meg, det er èn ting: Livsforenklende. Nå opplever jeg å bli provosert hver gang jeg river av ene enden på en tampax og i stedet for at en tråd langs hele tampaxen gjør at jeg kan rive ned i ett riv må jeg nå pille vekk bit for bit og ta på hele det rene hylsteret mens jeg banner inni meg av ren irritasjon.

Kjære Tampax, ikke kødd med menstruerende kvinner. Vi er hormonelle, tikkende bomber, men dere trenger oss, vi er tross alt deres beste kunder. Få tilbake tråden!

12042016_10154271158220476_1691612854_n
Det er slik det skal se ut!

24 Comments

 1. Eg kunke ha vært meir enig. Trudd ei stund det va bare eg som hadd vært uheldig.
  De har sluttet med det. Få det tilbake sporenstreks……

 2. Ann Christin

  Kjipt når sånne ting skjer. Ble hissig da de hadde laget annet design på O.B. Men etter en stund fant jeg ut at den faktisk var enda bedre å sette inn og ta ut.

 3. anonym

  Det ser ut som det er sånne små hakk i plasten der sirklene er og sånn som jeg tenker det er lagt opp er : ta hver tommel på hver ende av de sirkelene på plasten og trekk den fra hverandre.
  AKKURAT sånn som på bleiepakkene tenker jeg 😉

 4. Anniken

  Enig!! Og hvorfor får ikke vi norske kvinner tilgang på Tampax Pearl???? Som er silkemyke og i en helt annen komfortklasse enn vanlig Tampax. Hver gang jeg er i Spania fyller jeg kofferten med Tampax Pearl på returen. Burde vært unødvendig, må være mulig å få dette i norske butikker.

  1. komikerfrue

   Haha det gjør jeg også!

  2. Tampax Pearl

   De har dem i COOP:)

  3. Tampax pearl er kommet til norge! Vet ikke hvor i landet du bor, men jeg har sett den på mega i stavanger 🙂

   1. komikerfrue

    Jasså??

 5. Jannicke

  jeg eelsker Tampax, og der er det eneste jeg bruker.
  Men opplever ikke det du sier da. Jeg river av toppen og “heller” den ut. Rører ikke annet enn bunnen. Begynte tydeligvis med Tampax etter at denne tråden forsvant, så er ikke noe savn her.

  1. komikerfrue

   Aah, det var jo smart..

 6. Noe helt annet?hvor har du kjøpt det flott gulvteppet ditt?

  1. komikerfrue

   Det er fra Ellos 🙂

 7. Annette

  Prøv menskopp, så slipper du både hylstre og manglende tråder!
  Menskopp funker som fy!

 8. Anette

  Kan noen forklare meg forskjellen på tampax og o.b?

  1. Anniken

   Tampax har en innføringshylse rundt hver tampong som gjør innsettingen lettere. O.B har ikke det.

 9. Brabro

  Ahhh…Da er det ikke bare meg her på Gjøvik som blir smågal av at tråden mangler 🙂 Var sikker på at det var en “batch” som det var en feil på for en stund siden, men jammen meg var de slik de to neste pakkene jeg kjøpte også….
  Her må vi få klagd 🙂

 10. Enig angående menskopp. Det er en ny verden

 11. Helt enig! Forbanna mannskit. Tror vi alle får sende brev til produsenten og si at dett er overhodet ikke holbart! Lever de ikke opp til forventningene våre må vi jo bare storme hele produksjonen på hele greia..! Ha en fin dag! 😉

 12. Ingrid

  Hva er forskjellen på tampax og vanlig ob?:)

  1. Anniken

   Tampax har en innføringshylse rundt hver tampong som gjør innsettingen lettere. O.B har ikke det.

 13. Menskopp. Prøv det. Seriøst. Litt kleint og uvant? Ja. Ekkelt? Nei! Behagelig. Lekkasjefritt. Hygienisk. Luktfritt. Søppelreduserende. Må tømmes mye sjeldnere enn tampong må skiftes. Tissing er en lek. Lykkelig minifrue som ikke tørkes ut og fylles med bomullsrester. Yey! (Vil pokker meg driste meg til å si at jeg aldri har hatt så milde menssmertefaenskap som nå, selv om jeg ikke vet om det er i direkte sammenheng med koppen. Har forresten prøvd minste divacup, som var litt stor og lang for meg. Bruker nå liten ladycup og er storfornøyd. 24 år, ingen barn.)

 14. Såå enig!!
  Å eg som trudde eg berre hadde vore mega uheldig med den eine pakken eg kjøpte..!
  #fåtrådentilbake

 15. Miriam

  Menskopp! Jeg er frelst. Sååååå mye mindre styr ettersom den ikke trenger å byttes så ofte (jeg brukte grønn OB før, og tømmer koppen mye mindre enn jeg måtte skifte tampong), lukter ikke, og man slipper styret med bomullsrester. Jeg var kjempe skeptisk når jeg kjøpte den i sommer, men det har gått som en drøm, og ser ikke for meg å bytte til tamponger igjen 🙂

 16. Kan de ikke heller komme med de NYE og oppgraderte versjonen som jeg så fært venter på? Tampax pearl etc. De er til og med å finne i Danmark, Tyskland, England, Usa osv. Men selvfølgelig ikke i Norge =) De er mye bedre! + Det er plastikk og ikke papir.

Comments are closed.