Mine nye vippetriks

12053218_10154271836210476_1080115029_n

Jeg bruker ikke vippeextentions lenger, det ble for krevende å bruke tid på og slet ganske på vippene mine  pga tyngden) så jeg så jeg lot de falle av og begynte heller med vippeserum igjen. Jeg har vært gjennom mange vippeserum gjennom årene og prøvde nå det nye til Swiss Lashes (jeg har brukt det “gamle” serumet flere ganger før og har supre resultater) til både vipper og øyenbryn.

Det nye serumet gir resultater allerede etter 14-28 dager og har helt nye aktive ingredienser som er såkalt “grønn kjemi” som er prisvinnende for å ha innvirkning på stamcellene, stimulerer hårveksten og forlenger hårets levetid. Det er såklart helt naturlige ingredienser, fri for parabener og progladiner (som nå er forbudt i kosmetikk) så det er ganske kult at de finner nye sunne måter å fikse disse vippene våre på, for lange vipper vil vi jo ha!

De nye aktive ingrediensene heter forresten Redensyl™ og Biosaccharides™, til geeks som meg.

12071626_10154271881965476_946789043_n

Her er vippene mine fra i sommer, etter extentions. Med så mye mascara jeg klarte å få på så er vippene likevel fattige på fylde, og mange av hårene er korte og stusselige.

12042144_10154271836225476_1280274868_n

Nå har jeg lange, jevne og tykkere vipper, og det er GØY å ta på mascara. Brynene mine er også fyldigere, mer mettet og det er lettere å nappe de i riktig fasong.

Serumet har gelekonsistens og brukes morgen og kveld, til vippene som en eyeliner tett inntil vippene (la det tørke først om det skal sminkes etterpå) og brynene får serum på ved hjelp av en brynsbørste som legger brynene “på plass” samtidig. Serumet er gjennomsiktig og luktfritt.

12077315_10154271836240476_1529918413_n

Jeg har fått en ny favoritt, to faktisk, blandt vipperserumer og er kjempefornøyd med resultatet. Jeg trodde helt ærlig at jeg skulle freake ut når jeg tok av løsvippene men det er faktisk helt ok, jeg savner det ikke i det hele tatt og syns det er mye kulere når jeg får kommentarer som “å så fine vipper du har, er det extentions?” -Å  kunne stolt svare: Nei det er mine egne vipper!

Nye Swiss Lashes har nå lanseringskampanje!
Ordinær pris er 1440,- for 6 ml (nok til minst 3 mnd forbruk) nå får du den for 990,- i kampanjeperioden!

Tilbudet finner du HER

Happy lashes!

12071406_10154271836280476_1601952180_n

18 Comments

 1. kan en bruke denne når en fullammer?

  1. komikerfrue

   I følge produsenten er det ufarlig å bruke swiss lash både under graviditet og amming 🙂

 2. Grønn kjemi og stamceller!?Dette blir litt for dumt..det er jo ganske tydelig at du har null mascara på førbildet (selv om du påstår at du har det..) og at du har max mascara og eyeliner på etter-bildet.Tror du leserne dine er dumme?

  1. komikerfrue

   På før bildet har jeg både ett bilde med mascara og ett bilde uten mascara, det var bilder jeg fant fra i sommer. Gå gjerne inn på nettsidene til Swiss selv og les hva de skriver om produktet, jeg informerer bare den informasjonen jeg har fra de og forteller om mine egne erfaringer.

   1. Men da kan du vel ta bilde uten mascara nå å ? Så ser man bedre

 3. Ann-Julie

  Hei Marna 🙂
  Jeg følger blant andre deg på Bloglovin, men på nettbrettet og mobilen får jeg ikke opp innleggene dine med mindre jeg går inn på selve bloggen. Vet ikke om dette er noe det er mulig å gjøre noe med, men jeg hadde personlig satt stor pris på hvis du kunne sjekket opp muligheten for å ordne dette. Ønsker deg en fin kommende uke! ^^,

 4. Christine

  er dette et serum man kan bruke når man ammer?

 5. Skocam

  Vet du om denne kan brukes når man ammer?

 6. Kan du ikke heller ta et nytt bilde uten mascara?:)

 7. Ingunn

  Så fine vipper! Vet du om man kan bruke Swiss Lashes når man ammer?

 8. Ina-Andrea

  Hei Marna
  Hvor lenge brukte du vippe extensions i strekk? Og har du noe erfaring med volumvipper? Hører de skal være lettere og mer skånsom for vippene. Har selv fått mine knekt av eller slitt etter tunge extensions.
  Vippene dine ser smashing ut nå forresten. Og hvor deilig er det ikke å kunne variere med sminke og sminkefri dager også 😀

  1. komikerfrue

   Nei det har jeg ikke prøve, men jeg er enig i at det er deilig å gå sminkeløs av og til, ikke minst å stå i dusjen og kunne gni seg i øynene..!

 9. Sølvi

  Hei Marna. Jeg brukte xlash vippeserum, å det funket kjempebra, fikk lange vipper. Men etter en stund begynte jeg å miste flere vipper hver dag. Gikk da over til å bruke castor oil, å nå etter snart 2 mnd har jeg fått lange tykke vipper som ser friske ut. Billig er det også 139 kr for en stor flaske å den varer sikkert i flere år. Du har flotte vipper å trenger ikke extensions. Ønsker deg en glad dag.Klem

 10. Ser det er flere som har spurt hvordan det er å bruke når man ammer….hva når men er gravid?

 11. Klara Westby

  Hvorfor svarer du ikke de som lurer på om de kan bruke dette når de ammer?!
  Skal ikke du typ markedsføre dette produktet, så klarer du ikke/ gidder ikke å svare når flere lurer på det samme?!
  Hallo, hva er du for en selger liksom?
  Du skriver bare det du må for SV og gjør ikke en smule mer enn du må… Regner med at de ikke var fornøyd med samarbeidet med deg, etter å se dette her.. Skjerpings!!

  1. komikerfrue

   Ehm, det har jeg svart på men om jeg skal gjenta det så er det ifølge produsenten ikke farlig. Den tonen din derimot tror jeg er verre, håper jeg bare traff deg på en dårlig dag og at du ikke har til vane å skrive sånn til folk.

 12. En av di første kommentarene å svaret hennes er at produsent sier det ikke er farlig…
  Tenker at denne må prøves 🙂 du fikk veldig fine vipper, er det noe sånn Max på hvor lenge man kan bruke det i strekk? 🙂

  1. komikerfrue

   Det kan brukes så lenge en vil, men etter at alle vippene har fått max lengde så holder det med et par ganger i uka for å vedlikeholde resultatet 🙂

Comments are closed.