Marna og gutta

12067353_10154277051680476_2030880027_n-2

Jeg er så livredd for vinteren at jeg benytter hver eneste anledning til å spise ute på verandaen. Enkelte dager er det på grensen og guttene vil ikke for de syns det er kaldt men jeg sitter gjerne ute i genser jeg, det er jo som å sitte på en uterestaurant, hvilket vi gjør så snart solstrålene melder seg i mai. Da fryser vi gjerne, så lenge det er mulig å sitte ute.

Denne uken har hittil vært helt fantastisk, og i dag er jeg helt alene med guttene og da skjer det noe med Theodor, han blir liksom far i huset og ville gjerne sitte ute og spise middag, fordi han visste at jeg hadde veldig lyst til det. Tro meg, det koster han ikke en kalori ellers å ikke gidde med mindre han selv føler for det. Han gikk til og med på at det var klumper i sausen; mamma hvorfor har du hatt poteter i sausen? Å, det er melklumper, sorry, jeg rakk ikke å røre skikkelig for jeg hadde broren din på armen og… (forventet et æsj) -Det går greit, mamma. *Smelt

Det ble veldig hyggelig, vi spiste fiskeboller og katta spiste restene på gulvet, det er bikkja si det.

12080772_10154277051575476_1715216761_n-212067893_10154277051590476_45941422_n-2

6 Comments

 1. Cecilie

  Hei Marna Jeg leser alt du legger ut på bloggen din, du er en utrolig vakker person som virkelig sprer glede og smil i hverdagen Du er ærlig og og skriver ting som de er, noe veldig mange liker og kjennet seg igjen i Klumper i sausen er rett og slett ett must noen ganger Stå på, du er awesome

 2. Vibbedille

  Hmmm eg har alltid trodd at melklumper var en del av det å spise fiskeboller…? Jammy er det okke som 🙂

  KOS DERE 🙂
  Vibbedille

 3. Ønskemamma

  Å, for et koselig innlegg. Heldige gutter – heldig mamma.

  Hilsen fra Ønskemamma, som i dette øyeblikk nyter sin utendørsfrokost….dog i Hellas.

 4. ida Kristine

  Hahah hærlig! Kos dere

 5. Enkel klumpfri fiskebollesaus: Kraften fra bollene + 1 dl vann+ minst 1 dl fløte (kremfløte). Rør ut ca. 2 ss maizenna i litt vann (mer eller mindre må du se ann) , når blandingen koker opp, rør inn litt og litt maizenna til du har tykk og god sausekonsistens. Krydre med det du vil ha i. Ha i bollene, varme litt, ferdig. 🙂 Saus så god som noen(og glutenfri).

 6. Marianne

  Hei marna 🙂
  Hvor er de fine tallerkene dine fra? 🙂

Comments are closed.