Jeg fikk prøve påfuglkostymet til Raske Menn!

image

Vi var på party i går! Premieren til Raske Menn på Latter bød på hæla i taket og tenna i tapetet. Min kjære ektemann syns det var ekstra stas å få med seg meg ut og han vet at jeg ikke er vond å be så han rakk å dra meg med på en del før jeg dro hjem. Jeg har aldri sunget karaoke i hele mitt liv, jeg er livredd for det men Anders Hoff fikk fart på det i går for å si det sånn.

image

Ørjan da! Han får ta alt ansvar for dette her, jeg hadde ingenting med det å gjøre!

Skjermbilde 2015-10-01 kl. 20.23.58_0
Annonselinker: Jakke Dry Lake/Kjole Minus/(veske lånt)/Bilde fra seher.no
image

Alt dette rakk jeg fra kl 19:00 til klokka 23:30. -Når jeg først er ute så er jeg ute.

Note to self: Husk å drikk vann! Jeg drakk ikke en dråpe fra vi dro hjemmefra og heller ikke før jeg la meg så jeg er en smule hangover i dag. Men, tanken var kjempegod syns jeg, å gå ut tidlig og dra hjem tidlig. En liter vann og en god dusj nå, så er jeg klar for en ny dag, selv om jeg er i overkant negativ på Snapchat (komikerfrue), jeg hadde noen mørke øyeblikk i dag tidlig.

image

3 Comments

  1. Karianne

    Hei! Hvilken øyenskygge og leppestift har du brukt på det øverste bildet? Kjempefin:)

  2. Åja, så måten du poserte på og det “sexy” ansiktsuttrykket var Ørjan sin feil? Ok!

Comments are closed.