Den store amme BH guiden

12087512_10154291875750476_1070161059_n
Sliten, trøtt og lei, men med en veldig fin BH på.

De siste månedene med amming ble jeg veldig lei og selv om jeg er seigliva og tålmodig så var det en utfordring å opprettholde ammingen i lengden. Målet mitt var å holde ut i ett år, og det skulle ihvetfall ikke stå på meg. Da jeg så at ammingen var på hell og jeg hadde muligheten til å avvikle så kjøpte jeg meg heller to nye ammeBHer som motivasjon for å gjøre det enklere å fortsette. Og jeg er Sunnmøring, jeg kjøper ikke to nye BHer bare for å bruke de i tre dager, nei nei, her skal det ammes.

Det ble en god måned til med amming, og det var klumpen selv som ikke ville lenger da han oppdaget den fantastiske flasken som jo serverte maten med èn gang. Ved amming så måtte han jobbe en stund før melken kom, jeg skjønner at han syns det var kjedelig, han er en sulten type.

I løpet av de ti månedene det ble med amming så har jeg gjort meg mange erfaringer med ammeundertøy som jeg tenkte jeg skulle oppsummere mine favoritter. Det jeg ser nå i ettertid er at i starten så var det veldig viktig med dette fancy, fargerike og gøye undertøyet som jeg startet med det allerede når jeg var gravid og fikk større pupper og alt var så spennende. Jo større jeg ble jo viktigere var det med undertøy som opptok oppmerksomheten og for ikke å snakke om rett etter fødselen: -knall farger, sexy blonder, tommel opp.

IMG_4709IMG_4710

Når jeg var godt i gang med amming og begynte å komme tilbake til min normale kropp så ble jeg mer opptatt av undertøy som var mer funksjonelt, ikke syntes gjennom topper osv. De to BHene jeg har brukt klart mest er faktisk en crèmefarget, en hvit og en svart. Det viktigste da var at de fungerte sammen med klærne jeg brukte og at de separerte puppene. En ammende kropp svetter mer, og to digre pupper mot hverandre er bare klamt og udigg.

IMG_4722

Det ble litt uskarpt det bildet men sikkert like greit for det er godt brukt undertøy haha.

IMG_4714

To andre BHer jeg har brukt mye er først og fremst denne sømløse fra Boob, jeg har faktisk slitt ut flere av denne sorten og den er et must om natta og veldig behagelig å ha på. I tillegg er det et must med en trenings-ammeBH, jeg har forsøkt å amme med en vanlig ammeBH på og for å si det sånn; det var ganske ubehagelig å vrenge ut èn pupp under et materiale laget for å holde ting på plass. AmmeBHen er dessuten ypperlig oppbevaringssted for gifteringen under trening, du bare trer den inn på hempen og klipser igjen.

IMG_4707ammebh

Da håper jeg at kanskje noen får bruk for mine erfaringer med ammeundertøy, det er ihvertfall en ting som er sikkert, at man føler seg hundre ganger bedre med  truser uten hull i.

Her er oppsummeringen på undertøyet og en nice rabattkode fra Mammatrend.no:

1. Lekre farger og uten spile fra You! Lingerie HER (samme merke som jeg hadde på på fire dagers bildet etter fødselen)

2. Cake Lingerie “Rocky Road” HER

3. Caffe Latte fra Alles HER

4. Fast Food sports BH HER

5. Fast Food fra Boob HER

6. Hotmilk HER

7. Hvit vattert fra Alles HER

Den jeg har på på øverste bildet er en av nyhetene fra You, den finner du HER

Rabattkoden superuka gir 20% rabatt på alt fra mammatrend.no!

IMG_3524

8 Comments

 1. Supert innlegg, var akkurat det jeg trengte. Hvor lenge varer rabattkoden? 🙂

 2. Theresa

  Hvor lenge er rabattkoden gyldig? 🙂

  1. komikerfrue

   ut uken 🙂

 3. Ut uken? vil det si bare til søndagskveld, eller hele neste uke også?

  1. komikerfrue

   t.o.m søn 11 oktober

 4. Cathrine

  Hei:) Rabattkode fungerer ikke. Noen ide om hvorfor?

 5. Cathrine

  aha, koden gikk ut i går:-(

 6. Hvilken størrelse brukte du i sportsbhen? Og hvordan vil du si den er for størrelsen? Veldig usikker på om jeg må bestille M eller L.

Comments are closed.