Skadefryd

Nå er jeg ikke spesielt bilgal, men når det står parkert en Ferrari i gata der jeg bor så får det meg til å snu meg for å se. Kanskje det står en Hollywood kjendis der, hvem vet?
Jeg er den typen som ikke ser poenget med å bruke mer penger på bil enn nødvendig, å betale for en merkevare eller en motor man aldri får bruk for annet enn som penisforlenger er uforståelig. Med mindre man er proff racerbilkjører eller eier bilbutikken og har skikkelig peiling. Eller er fra Hollywood.

Så når jeg passerer bilen og snur meg etter en forhåpentliggvis Hollywood kjendis men bare får se en knall gul parkeringsbot på ruta så ler jeg litt for meg selv. Da var det bare en penisforlenger likevel, for en racerbilkjører kan vel parkeringsreglene..?

12179262_10154320585095476_1209853783_n12181952_10154320585150476_1214820765_n

Tenk hva annet man kan bruke de 710 kronene på, istedet for på parkeringsbot..

8 Comments

 1. Har man råd til en slik bil, er ikke en parkeringsbot på 750 kr så ille 😉 Han/hun har vel så mye penger, at de driter i reglene, bota er sikkert bare lommerusk.

 2. “Jeg er den typen som ikke ser poenget med å bruke mer penger på bil enn nødvendig, å betale for en merkevare eller en motor man aldri får bruk for annet enn som penisforlenger er uforståelig”….
  Ganske skuffende mainstream og nedlatende og jantelov-aktig fra din kant, må jeg tillate meg å si. Du pleier fremstå som en avslappet og frigjort sjel. Jeg har alltid tenkt at du virka som typen som ikke dømmer noen, verken “nedover”, “til siden” eller “oppover”. Du er opptatt av det som gir deg glede, andre er opptatt av det som gir dem glede. Fine kjoler og røde løpere, designnegler, fancy barnevogner, eller Ferrari…alt sammen og mer til, burde være fullstendig opp til hver enkelt. Kanskje eieren av Ferrarien nyter den for det den er verdt og mer til, mens han/hun funderer på hvorfor folk betaler penger for å få designet malerier på neglene sine…for eksempel… Ja til et samfunn fritt for jantelov 🙂

  1. komikerfrue

   Æsj, kan ikke jeg få lov til å gosse meg over at en Ferrari har fått parkeringsbot? Jeg maler forresten neglene mine selv 😀 Kos og klem

  2. Nina T

   Au Marna der traff du på en som har analysert blogginnlegget og “bare måtte si deg hva hun mener” Blogginnlegget var morsomt, analysen var bare patetisk.

 3. Tror folk må ta seg en pære. Ser på dette innlegget som høyst ironisk, mye takket være snerten vri på avslutningen 😀 Selvfølgelig har man råd til bot, poenget er vel at en bot er like irriterende for alle. Tenker jeg da 🙂

  1. Kjære Lill, kanskje du skal ta deg en pære selv? Kommentaren min var tydelig rettet mot eieren av bilen, ikke Marna. Poenget mitt var: har du så mye penger, skal det nok litt mer til før man blir irritert, og det ødelegger i hvert fall ikke for resten av dagen/uka, som det gjør for mange andre.

 4. Kristine

  Kjære Marna- hvor har du kjøpt dunjakken din? Eller hvilket merke er det? Den er utrolig fin! 😀

  1. komikerfrue

   Den kjøpte jeg i presang til meg selv da jeg var syk for to år siden, det er fleischer coture 🙂

Comments are closed.