Hallo-ween!

302408_10150425048380476_353413683_n

Det er litt gøy med Facebook som drar opp gamle minner og i dag poppet det opp Halloween bildet mitt fra fire år siden som jeg faktisk tenkte på i går at jeg måtte finne frem. Vi var ute og kjøpte gresskar for i har jeg lovet Theodor å skjære ut siden jeg ikke gjorde det i fjor da Dexter var nyfødt. Vi har det så utrolig moro når vi gjør sånt sammen, selv om jeg antagelig er den som tar helt over og helt må ha mitt eget prosjekt som jeg kan detaljstyre uten barnefingre som saboterer.

12188587_10154324844570476_699723306_n

Dexter får være med på gresskarshopping men ikke skjæring, den tar vi etter at han har lagt seg. Det blir spennende å se om Theodor klarer å skjære ut sin egen i år? Her er bildene fra de siste fire årene, det er tydelig at mobilkameraene har blitt bedre med årene, det er nesten synd at den Spidermannen ikke er tyeligere for han brukte jeg en halv natt på.. Bildet i midten er altså fra i fjor, med DIY`s fra året før som jeg har tatt vare på i vår egen halloweeneske som står ved siden av påskeesken og juleesken. Nå legger jeg hodet i bløt, jeg gleder meg til i kveld!

halloween

4 Comments

 1. Pia Jeanette Karlsen

  Godt å høre at det ikke er bare jeg som tar helt over sånne prosjekt og knapt lar barnefingrene hjelpe til. Hilsen mamma til fire søte små og store som knapt får lov til å pynte pepperkakehus i fred….

 2. Gunn-Bente Skåden

  Det er alltid kjekt med kunstneriske utfordringer i heimen, og ein kjekk dag for ungane 🙂

  Følg meg gjerne på http://www.vegenblirtil.blogg.no

 3. Kathrin

  Så stilig kit til vogna! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det fra?

  1. komikerfrue

   Det er fra Stokke, de har det der de selger Stokkevogner eller på deres sider.

Comments are closed.