Hva shopper man i New York?

12204505_10154335950490476_1963383994_n

Ørjan dro til New York i går, men før han hadde han hendene fulle med å hjelpe til i nettbutikken med pakking og levering av pakker på posten for han satte i gang litt av et spetakkel da han lagde hjemmesnekret reklamefilm på bloggen sin for balledeodoranten Deo Doc.  Det er jo egentlig bare kjempegøy, en skal ikke kimse av å ha arbeid å gjøre. Faktisk så er det stort flertall av menn som selv har bestilt sprayen så det er ikke bare et gimmickprodukt men et produkt som menn faktisk trenger. -Bare hyggelig å kunne bidra!

Husk Deo Doc til Farsdag (posten går hver dag denne uken). Du finner Deo Doc HER, også til henne. Dåsespray kaller vi den her i huset..

12204890_10154335999865476_404132900_n
12205106_10154335950340476_2004964712_n
Vi får omvisning på hotellrommet som har mange rare lys.

Vi Facetima med Ørjan i dag tidlig, da var klokka to på natta i New York og Ørjan var lys våken. Han fikk vekke Dexter, det var morsomt, han skjønte først ingenting og så kom smilet og han satte seg opp i sengen og begynte å skravle med pappaen sin. Jeg har faktisk ikke helt fått med meg hva Ørjan gjør i New York.. Er jeg en dårlig kone da? Han har det veldig kjekt iallefall, det vet jeg og det unner jeg han men jeg har virkelig armene fulle her hjemme. Jeg får nesten ikke blogget og i skrivende stund er faktisk klokka akkurat midnatt. Jeg syns egentlig at Ørjan burde shoppe litt til meg, hva bør man huske på å kjøpe når man er i New York? Jeg har et par dårlig samvittighets kort å trekke nemlig, og det tenker jeg at jeg jammen skal benytte meg av denne gangen..

12200619_10154335950305476_54240797_n
Dexter våkner av pappas stemme, men pappa er ikke der..

11 Comments

 1. Undertøy fra VS, spennende matvarer vi ikke har eller som dr mye billigere der, som vanilje (hvis man baker da:p ). Klær er kanskje vanskelig men sko og vesker er jo ikke dumt 🙂 noe du kjøpte sist du var der som du skulle ønske du hadde flere av?

  1. komikerfrue

   Takk for masse tips!

 2. Du lurte på hva du kan ønske deg deg fra mannen som er i NY? Uggs!! Nesten halve prisen en her hjemme. Mange kule modeller som ikke er her hjemme også 😉 Hadde bestilt til både deg og ungene, OG Lindh sjokolade. Herreminhatt!!! Det er flere små butikker rundt omkring med Lindt sjokolade i alle smaker du kan tenke deg. Her hjemme er de skikkelig dyre, men nok en gang : mye billigere. Det skal sies at krona ikke er så sterk om dagen, dog: billiger likevel 😉 Ha en strålende dag!!

 3. correction; Lindt sjokolade 😉 😉

 4. Torill

  Vesker, masse flotte vesker. F.eks. Marc by Marc Jacobs, Michael Kors collection (luksuskolleksjonen, ikke den “vanlige”) og det lekre merket Coach som er det mest solgte i USA. Det selges også mye i Frankrike og Spania, men foreløpig ikke i Norge.

 5. Treningstøy er minst halv pris av hjemme og undertøy fra Victoria’s Secret er både kjempefint, behagelig og har god kvalitet (det varer faktisk en stund!).

 6. Mary Anne Harring

  Undertør fra Victoria Secret ;;;;DRØMME::::

 7. Undertøy fra VS!!

 8. Tips, du handler på nettet og får det levert til hotellet Ørjan bor på. Fungerer helt utmerket. Da kan du jo gå helt bananas:-)

 9. Camilla

  Redken liters flaska 🙂

 10. Tory Burch Marna! Og Ralph Lauren klær til guttene dine 🙂

Comments are closed.