Jeg kunne fått hjernerystelse!

image

Jeg skulle ta bilde av julegavene mine i dag tidlig da plutselig noe skjedde. Jeg kjente smerten skyte gjennom kroppen og jeg kjente at tårene spratt. Jeg gråt som et barn, jeg klarte ikke å ikke gråte og både mamma og Ørjan kom styrtende til da de skjønte at dette var mer enn bare en tå som sparket i noe (noe jeg ofte gjør).

image

Dette bildet tok jeg da det dramatiske skjedde. Mens jeg gråt og bar meg lot jeg kamera gå for å dokumentere dramaet, det gikk nå opp for meg hva som hadde hendt.

image

Når Ørjan kom til åstedet så gråt jeg enda og fortalte hva som skjedde..

imageimage

Jeg måtte nesten le litt, men enda var smertene så store at tårene bare rant. Det hele var så unødvendig, så vondt! 

image

Her sitter den lille  “skyldige” som jo sikkert bare ville se hva det var jeg holdt på med. Han tok ingen skader av morens utbrudd. Det rundt munnen hans er ikke blod, det er sjokolade. Men skade tok derimot denne digre trekatten, som veltet over meg. Den traff akkurat tuppen av øret, slik at det ble klemret mellom trefiguren (i stor fart!) og hodeskallen (som faktisk er av bein!) Tenk hadde ikke øret tatt støyte, jeg kunne ha fått hjernerystelse!

image

Du skjønner at jeg tuller? Men se selv, så rødt og hovent det ble, jeg skal love deg det gjorde nøkkelinstitusjoner så om du syns jeg er pysete så bare prøv selv så får vi se om du ler da.

image