Hvem jeg tror vinner Folkets Favoritt

12483682_10154459603760476_829603239_n

Først så vil jeg rope ut tusen millioner takk til alle leserenen mine som har stemt på meg opp og ned i mente; av de fem kategoriene jeg var semifinalist i til årets Vixen Blogawards er jeg nå finalist i samtlige fem! Det er over all forventning, jeg er så ydmykt takknemlig og fattig på ord..

Nå er det juryen som tar over for hvem vinnerene er, og jeg stiller mot supersterke konkurrenter. Men en av prisene er Folkets Favoritt, som jeg vant i fjor, og den prisen er det ingen jury som velger, men leserene, så om du har lyst å stemme på meg også i år så kan det gjøre hver tolvte time HER i de neste dagene som kommer.

12506871_10154459602615476_1151992933_n

Men tror du jeg tror at jeg kommer til å vinne? Jeg er faktisk ikke så sikker på det. I fjor hadde jeg et sinnsykt år bak meg med blogg og ikke minst tvprogrammet Bloggerne som fulgte meg og familien min gjennom både cellegiftbehandling, bryllup, graviditet, fødselsangst og ikke minst fødsel. Og mere til, det var en virkelig innholdsrik reise og for meg var bloggen en kjempeterapi oppi det hele.

Det siste året har jeg hatt hendene fulle med Dexter og resten av den deilige familien min og ikke hatt anledning til å skrive en brøkdel av hva som har foregått. Du vil ikke tro hvor lang liste jeg har på “notater” på telefonen min over temaer, hendelser og tanker som jeg aldri fikk delt. Jeg har måtte prioritere mine små og likevel har jeg noen ganger følt at jeg ikke er nok til stede. Når kvelden kommer så sitter jeg som en zombie på sofaen før jeg ruller meg til sengs. Familien vår er virkelig et kaos, vi er høylytte apekatter, strukturløse og til tider dras jeg i alle retninger av noen som trenger meg til noe. Likevel kunne jeg kunne aldri ha tenkt meg å leve uten disse rompetrollene for da hadde jeg ikke klart å sette sånn pris på å lytte til stillheten når den først slår inn. Som akkurat nå; -Ørjan er på fotballcup med Theodor, Leah er hos mammaen sin, katta er ute og Dexter er på trilletur med svigermor. Akkurat nå elsker jeg de alle sammen på det høyeste.

12540108_10154459602880476_2089315671_n

Jeg tror faktisk ikke at jeg kommer til å vinne Folkets Favoritt i år, om jeg gjør det så kommer jeg til å gråte av overraskelse og glede for det vil vise at leserene mine virkelig har troen på meg. Men basert på det siste året så tror jeg at årets vinner blir Sophie Elise.
Jeg husker så godt første gangen jeg møtte henne, på vårlanseringen til tv2. Det første jeg la merke til var at hun var livredd, og så lot jeg meg facinere over at hun gjorde alt hun skulle selv om hun skalv som et aspeløv. Jeg fikk vondt av henne men jeg så at hun klarte seg utmerket selv, hun var bare redd.
Hun har hatt et sinnsykt år, fått kred fra de største avisene, vunnet priser og ristet i mange saker få tør å ta tak i. Sophie er en av de modigste jeg vet, og det tror jeg mange andre også endelig har sett og derfor tror jeg at hun kommer til å bli vinner av Årets Blogger ❤️
-Uansett så ønsker jeg alle finalistene lykke til, også meg selv OG min kjære ektemann som også er finalist i den kategorien.

Sophie, denne er for deg hahaha!

12506983_10154459604480476_743138338_n

5 Comments

 1. Marthe

  Hva slags kamera har du brukt til bildene dine i innlegget? 🙂

  1. komikerfrue

   Olympus Pen med 25 mm linse 🙂

 2. Jeg heier på deg og styleconnection! 🙂

 3. Kristin

  Jeg stemmer helt klart på deg! Jeg leser mange blogger, men du er min favoritt og det er fordi du er ærlig 😀 du snakker om hvordan det ser ut hjemme, både ryddig og rotete. Du snakker om trening, men gafler i deg en sjokolade når du kommer hjem. Og det er akkurat det jeg digger med deg og din blogg. Innrømmer at du er sliten av både mann og barn, og det er mange andre bloggere som kanskje prøver å pynte litt på sannheten. Fortsett med det du gjør så beholder du hvertfall meg som leser 😀 og kommer nok til å stemme på deg i mange år til 😀

 4. Så snill og raus du er som roser en “konkurrent” i samme kategori

Comments are closed.