VGTV og premiere på Latter

12607138_10154501165620476_2139820337_n

Hoisann, som torsdagen fløy. Jeg var i studio på VGTV og fikk sitte i panelet, sammen med Rasmus Wold. Episoden ligger allerede på nett 🙂

Det var også premiere på Märtha The Musical i går, med Cecilie Steinmann Næss, og det var kjempegøy! Jeg som ikke trodde jeg likte musikaler, dette var jo som å se Frost for voksne. Jeg storkoste meg og lo masse under hele showet og det gjorde også mamma, Leah Marie (Ørjans datter), Magnus og Klaus som vi satt sammen med.

Når vi kom hjem så måtte vi se siste episoden av 4 stjerners middag så klokka ble langt over midnatt så bloggen fikk ligge. Jeg kommer med noen behind the scenes fra innspillingen senere i kveld 🙂 Jeg ser også at det har rast inn med kommentarer på det at jeg skrev at jeg ikke er feminist i innlegget om Suffragette. Jeg skjønner at her har det skjedd en kjempemisforståelse, jeg googlet definisjonen feminist i dag og jeg har nok gått i kvinnegruppen Ottar fellen, jeg kommer mer tilbake om dette og kommentarene blir godkjent etterhvert som jeg rekker å svare og få oversikten. Det er klart at jeg står for kvinners rettigheter, jeg kaster bare ikke BHen min på bålet. Så, kjempefail fra meg der og jeg skal rette opp i innlegget.

12607335_10154501169670476_430173318_n

2 Comments

  1. Hei Marna!

    Mamma følger med på 4 stjerners middag, og har hengt seg heeeelt opp i neglelakken Guri Schanke hadde på seg i episoden hjemme hos henne. Hun har vært på desperat jakt etter lignende her hjemme, uten hell. Er det en sjans for at du kan finne ut hvilken det er?

    1. komikerfrue

      http://www.makeupyourmind.no/vinylux-field-fox.html Denne er så lik som det går an, den ser bare mer rosa ut på bildet men er mye gråere og kaldere. Kjempelekker!

Comments are closed.