Nye selvbruningsprodukter du og lommeboken vil elske!

12660292_10154516333665476_1064020704_n

For mange år siden jobbet jeg med et selvbruningsmerke som hadde en bodylotion med litt selvbruning i som gav gradvis farge og kunne brukes hver dag om en ville. Den brukte jeg mye men jeg var ikke helt fornøyd med lukten og i senere tid har det kommet så mange bra selvbruningsmerker på markedet at jeg heller bruker vanlig bodylotion til daglig og annen selvbruning ved behov.

-Inntil nå, for nå kom Vita Liberata med en ny linje produkter, og der er det en Gradual Lotion! Hurra! Og prisene som er fra 279,- er ikke til å klage på heller!

Jeg har grisetørr hud om dagen og kan ikke bruke selvbruningsmousse på f.eks overarmene for da blir de tørre hudpartiene brunflekkete. Selvbruningslotion og spray går fint men jeg liker mousse på kroppen for den tørker så fort. Men nå kan jeg smøre med bodylotion hver dag om jeg vil og slå to fluer i en smekk; tørr hud får pleie, huden holder seg brun og fin og jeg lukter ikke selvbruning i det hele tatt.

12695720_10154516336785476_1406098599_n
 1. Fabulous mousse medium HER dark HER
 2. Fabulous gradual self tanning lotion -Også perfekt til å forlenge en selvbruningsbehandling- HER
 3. Fabulous self tanning tinted lotion dark HER
 4. Fabulous self tanning tinted lotion medium HER
 5. Hele sortimentet finner du HER

Tips til påføring:
Jeg bruker alltid selvbruningsvott (ikke på gradual lotion) som fordeler produktet jevnt og beskytter hendene mot flekker. Husk å ikke pøse på med produkt, ta litt og litt og på de store hudpartiene først, f.eks selve leggen først og så bruker du restene på votten til å påføre ankler osv. Da blir fargen jevn og fin. NB, ikke glem bakside på legg, stå gjerne foran et speil.

 • Vita Liberatas egen tanning mitt HER
 • JSS tanning mitt (min favoritt, litt dyrere, varer fire ganger lenger) HER
12596316_10154516333670476_585748289_n

14 Comments

 1. Jeanett

  Kan man bruke denne kremen i ansiktet!?

 2. Juliane

  Hvor mye er det i gradual-tuben?

  1. Juliane

   Så det var 200 ml nå 🙂

 3. Hei.

  Linken mellom dei ulike “vottane” er feil.
  Vita kjem opp som den dyreste (JSS)

 4. Lurer på om du kunne ha hjulpet meg litt. Jeg har en hvit pigmentflekk mellom brystene. Sliter med å finne noe som setter farge på denne. Kan jo ikke bruke selvbruning når den lyser opp enda bedre da. Vet du om det er håp for meg?

 5. Lurer også på om den kan brukes i ansiktet? 🙂

  1. komikerfrue

   Vita Liberata har egne selvbruningsprodukter til ansikt, men min erfaring er at det går helt fint å bruke alle produktene i ansiktet om en vil. Personlig så bruker jeg Jet Set Sun til ansikt og hals, mye fordi det er spray og den kan påføres selv om jeg har krem i ansiktet for jeg liker ikke å få for mye farge der.

 6. Aurora

  Hvordan påfører du selvbruning på ryggen?

  1. komikerfrue

   Med votten, dersom en når bak da, om ikke så må en få hjelp til det men for meg så pleier det å gå greit 🙂

 7. Hvilken lommebok er det snakk om i overskriften?

 8. Ulrikke

  Hei
  Jeg skjønte ikke helt.. Bruker du alle produktene etter hverandre eller hva gjør man? Jeg vil gjerne ha en krem jeg kan bruke på hele kroppen som gir fukt og farge. Hva velger jeg da?:-)

  1. komikerfrue

   Neida, man må velge etter hva man liker å bruke. Gradual er en bodlotion som kan brukes hver dag og som gir litt og litt farge. Lotion er uten fukt og gir kun farge, samme med mousse, denne liker ofte gutta best for den er helt uten klissklass og tørker veldig kjapt. Lotionen tørker også fort siden den er vannbasert.

 9. Anders

  Hei. Lurer på et par ting. Hva anbefaler du å bruke i ansiket dersom man har skjegg?

  1. komikerfrue

   Skjeggprodukter! Skjegg hindrer naturlig hudavfall og samler ofte klaser med hud, skaper irritasjon og kan klø og flasse. Skjeggprodukter er milde for huden og spesialtilpasset det stive tørre håret. Egen shampoo (evt intimvask kan brukes), gjerne et serum med tut som får smurt huden der inne, en kam til å gre og rense vekk hud og flass og en skjeggolje som holder skjegget mykt og tamt. Til ansiktet forøvrig er det ansiktsvask og en god krem etter hudtype.

Comments are closed.