Too old for this

12067136_10154631940700476_1575516576_n

Gleden av å ha barnefri og kunne feste og danse hele natta blir så brått revet i stykker i det kroppen våkner neste morgen klokka 07, selv om du ikke var i seng før 04..

Kroppen skriker etter vann så overleppa henger fast på tennene.

Jeg er stressa i kroppen, fins ikke sulten og jeg må skikkelig på do.

12380128_10154631940775476_458847028_n

Det er faktisk vitenskapelig bevist at fyllesyke blir verre med årene.

Enzymene som bryter ned alkohol i leveren fungerer treigere og i prosessen dannes det giftstoffer som i seg selv faktisk er verre enn alkohol og det tar lenger tid å bryte ned disse igjen. I mellomtiden hjelper det heller ikke at jeg sitter og heller innpå med mer alkohol og absolutt ikke drikker vann til. Dehydrert forgiftet kropp, ikke rart det blir problemer.

Frontallappen i hjernen som styrer konsekvenstenking blir ferdig utviklet først i midten av tjueårene og slår full stress-alarm når jeg bøtter innpå med glass etter glass og skriker “dette her får konsekvenser!!” og stresshormoner flyter fritt.

Kroppsfettprosenten endres med årene og gjør noe med.. jeg skjønte ikke helt det jeg leste på nettet om dette, jeg er tross alt fyllesyk her jeg sitter. Men, med årene så tåler jeg mer alkohol og leveren får desto mer giftstoffer å bryte ned siden jeg antagelig drikker flere enheter uten å tenke over det. I natt drakk jeg.. nei jeg vil ikke snakke om det.

Tarmsystemet reagerer negativt på stort inntak av alkohol og kroppen har derfor klar melding neste morgen: Ok, nå har jeg jobba hele natta for å rydde opp i denne dritten her, nå skal søpla ut!

12899800_10154631940750476_809450526_n

8 Comments

 1. Ha ha ha… Unnskyld at jeg ler… Men hvem tok do-bildet av deg?? Du er så Herrlig… Og ja,jeg har samme erfaring som deg angående fyllesyke og at den blir verre med årene. God bedring og fortsatt god påske Marna. Hilsen Karin

 2. Uffda

 3. Haha, det er ikke en god følelse det der:) Et lite tips; drikk en bærsmoothie før leggetid når du har vært ute på livet, det hjelper godt hos oss ihvertfall:)

 4. Å da har noen funnet opp Bakis..genial væskeerstatter og vitaminer. 2 stk før senga og formen er såå mye bedre dagen derpå. Vidundermiddel.

 5. Janne Celine

  Helt make til meg idag og det føles grusomt 🙁

 6. Katrine

  Hahaha akkurat som du beskriver meg. Daua av latter allerede da jeg leste at leppa hang fast i tenna

 7. Jeg er kun 24 og merker allerede at det går nedover med åra, haha! Får lyst til å bitchslappe meg selv som 18-åring klage over å være “fyllesjuk”.

 8. Hehe… humor og forskning i en fin symfoni! Ha en fin dag! 🙂

Comments are closed.