Har det klikka for deg?!?

12910624_10154635953170476_180280679_n

Har det klikka for deg? Du kan ikke legge ut det bildet der! -Kom det fra Ørjan da jeg brukte hans messenger til å sende bilder mellom telefonen min til data. Jeg trodde han mente det megafotoshoppa badedraktbildet av meg men han mente.. Jo det var det han mente. -Det skal jeg, sa jeg, men såklart sammen med originalbildet, så nei, det har ikke klikka for meg.

12910287_10154635952290476_241830527_n

Dagens outfit: Badedrakt arvet fra bonusbestemor ♥︎

Jeg kan velge å bli trist over at sommerunderkroppen ikke er i rute, men helvete med det, sjekk heller de overarmene da! De er jo i knallform!

Jeg orker ikke lenger sammenligne meg med dumme Instagrambilder, jeg har slettet mange kontoer jeg tidligere har fulgt for det er bare bilder av kropper med klær jeg 1: Aldri kommer til å komme inn i, og 2: Er for gammel til uansett.
Jeg følger heller kontoer som gir meg noe jeg faktisk har bruk for og ikke får meg til å føle meg stygg. Jeg kommer helt sikkert til å trappe opp trening og spise sunnere nå mot sommeren for det er unektelig hyggelig å kunne gå i en sommerkjole og føle at en har gjort en fin innsats og strammet opp litt men akkurat nå ser jeg slik ut og sånn er den saken. Jeg har andre ting å tenke på, som å ha det skikkelig koselig med ungene i påsken. Til lunch i dag skal vi spise vafler, masse vafler. Det er jo tross alt den internasjonale vaffeldagen i dag!

Hilsen Yummymummy

12899812_10154635952280476_566507322_n12421792_10154635952255476_201652469_n

30 Comments

 1. Må ærli sei du va finare på original bilde

 2. Monica

  Digger deg nydelige du

 3. Fantastisk! Skulle jaggu vært flere som deg. ;))Ha en fortsatt nydelig påske. :))

 4. Karoline

  Synes du ser smashing ut eg, Marna!

 5. Anette

  Skjønner virkelig ikke hvorfor du ikke er fornøyd?? Se på deg, da! De flotte tynne og lange beina + en mage som er slank og mye mindre enn de fleste på din alder!

  Ha en fortsatt fin påske 🙂

 6. Marita

  Du er så tøff!! Og du trenger ikke Photoshop, du er jo knallflott!

 7. Du trenger virkelig ingen photoshop!

 8. Sigrid

  Fine, Marna!
  Digger deg! Du er et forbilde. Hilsen mamma til 3 gutter og som fremdeles ikke har funnet sommerkroppen.

 9. Marna like dæ æ

 10. Marna like dæ æ

 11. Anette

  Synes originalbildet er knallbra, gunsa er på plass

 12. Steike, du trenger ingen Photoshop! Du er nydelig!
  .. og kanonmorsom, takk for en fin blogg 🙂

 13. Lise Andrea

  Så ikke forskjell jeg

 14. Marion

  Fy fadern, du er råå! Du trenger heller ingen Photoshop for å se sykt bra ut

 15. Jeanett

  Ingenting galt med det bilde der. Shame on Ørjan. Han burde være stolt over deg og hvor langt du har kommet. Helt riktig tankegang. Alltids noe man kan stramme opp men du ser fab ut. Etter 2 barn og ikke lenger 20. Du er tipp topp stå på.

 16. Mildrid

  Hahahaha kaller du det photoshoppa Marna? Du ser fantastisk, nydelig og sexy ut! Og har den lekre kroppen. Sexy isn’t a shape, it’s an attitude! Godt å høre at du begynner å distansere deg fra kroppstullet! Go Woman! Vi trenger flere damer som deg <3 <3 <3

 17. Cathrine

  I like..

 18. Kjære Marna!
  Jeg kommenterer vel egentlig aldri blogg (håhå, den har mange skrevet før meg), men i dag måtte jeg bare. Du ser sykt bra ut som du er! Ta det fra en som er 26 år og har ett barn, jeg har ikke nådd den formen der enda! Og våre barn er omtrent like gamle 🙂 Nyt kroppen din og det at du er frisk! Det er deilig å se noen være stolt av det de har og den de er. Jeg merker selv at jeg stadig lar meg påvirke for mye av disse instakroppene, og jeg skal virkelig ta tipset ditt og slette ting som ikke bidrar til selvtillit!

  Hurra for frisk og fin sommerkropp når sommeren kommer, om den er strammere enn den er nå eller ikke:)
  BTW: skikkelige guns de armene dine 😀

  Stor påskekos fra Rygge <3

 19. God innstilling!

 20. Christine

  Befriende og deilig innlegg.

 21. Cathrine R

  Du ser drit bra ut:)

 22. Charlotte

  Du er awesome. ✌

 23. Du ser fantastisk ut! MEN viktigere, du er en utrolig positiv og sunn rollemodell for andre jenter. Når jeg leser sånne innlegg får det meg til å også gi litt mer faen i perfekte jenter på sosiale medier, og heller sammenlikne meg med herlige, ærlige og flotte deg!

  Og selvom du er opptatt av klær og utseende, gir du også litt F i hva andre syntes og er tilsynelatende ok med at du ikke er perfekt (som oss andre:-)). DET er en positiv og sunn rollemodell- både for en på din alder som meg, og yngre jenter som ser opp til deg. Fortsett sånn!

  Hilsen meg:-)

  1. komikerfrue

   <3

 24. Jeg kan nesten ikke se forskjell engang på de to bildene – du ser uansett nydelig ut <3

 25. Fabuløs badedrakt! 🙂

 26. Fadermeg det mest fornuftige jeg har lest på lang tid! AMEN! Har ei datter som er 2uker yngre enn Dexter, og jeg er så DRITTlei alt av #thinspo #fitmums ##backinshape og #mumsinshape og whatnot. Kan man ikke bare være fornøyd med seg selv! Ps: jeg kommenterer heller ALDRI på nett- men detta måtte jeg heie på

 27. Cathelica

  Jeg titta frem og tilbake x antall ganger. Kan ikke si forskjellen er så stor jeh altså. Fine kvinnemenneske 🙂

 28. Ønskemamma

  Marna, du er så fin.
  På utsida – men enda mer på innsida.
  Og en av de profilene jeg ikke sletter, for jeg har som deg sletta mange kroppsprofiler med lite innhold. They are doing no good. But you are.

Comments are closed.