Hvordan lage påskefrokost på “tomt” kjøleskap

12910614_10154643178935476_1522038900_n

Utgangspunktet for frokosten i dag var “vi har ikke noe å spise” men etter litt leting i skuffer og skap fant jeg frem havregryn, egg og en pose knekkebrødblanding (gikk ut på dato 16 feb, men pytt) og vips så ble det frokost likevel.

Nystekte knekkebrød, eggerøre, litt grønnsaker, appelsiner og noe pålegg som hadde overlevd påskeuka, havregrynsgrøt, saft og kaffe ble en kjempefin påskefrokost!

12900028_10154643178950476_721844262_n12910153_10154643178980476_1847275153_n

Påskefrokost eller ikke, måltidet gikk for seg som alle andre frokoster og innen jeg fikk forhindret grøt oppover veggene og satt meg selv ned for å spise så var familien forsynt og hadde stukket fra bordet.

Ingen smakte på hverken agurker eller appelsiner som jeg hadde skjært opp pent og lagt på fat. To av knekkebrødene ble spist, av meg, for de andre gryntet på nesen og ville heller ha vanlige knekkebrød. Jeg kunne faktisk ha servert Husmann knekkebrød med brunost og spart meg hele jobben.

Jaja, da ble det matro på meg i det minste..

12884444_10154643178870476_377394756_n12900117_10154643178905476_1084333881_n
Posted in Mat

6 Comments

  1. Anne Vinnes

    Kjenner igjen settingen ja

  2. Anne Mette

    Åh, nå ble jeg litt glad inni meg. Sånn er det alltid her å! Rolig, lang frokost med barn i hus er bare så oppskrytt!

  3. Mildrid

    Så veldig gjenkjennelig! En må drive det koselige hotellet! Blir fine bilder i forkant da 😉 Du er flink Marna <3

  4. Helene

    Du er herlig, Marna <3

  5. Kristina

    Dette hørtes veldig kjent ut;-) her er det slik omtrent hvert måltid. Værtfall visst vi har stått på kjøkkenet i timesvis for å lage middag:-p Ønsker dere ei fin påske videre!

  6. Ha, ha…..Kjenner meg SÅ igjen.

Comments are closed.