Nei, du får ikke se på at vi har sex..

12910305_10154648210290476_2136961593_n

Før når Ørjan og jeg skulle ha sex så klarte jeg det ikke dersom katten var på soverommet. En gang oppdaget jeg ikke at han var der og midt under akten så setter han seg opp bak en haug med klær og ble sittende å se på. Altså, jeg ble helt forstyrret. Den katta er nemlig ikke helt normal, han er spesielt knyttet til meg, og en kattetolk sa til meg en gang at han mente han var gift med meg og at vi to var ett. Vi hadde til og med samme dialekt, sa hun. -Da tenkte jeg at han ikke akkurat trengte å se at jeg hadde sex med en annen. Jeg mener, det er like greit å spare han for fakta.
Jeg vet ikke når ting endret seg, det har vært unektelig travelt med to småbarnsperioder og katten stakkars har blitt så mye avvist at han har flere ganger reagert med å ta igjen ved å tisse og/eller bæsje på gulvtepper og dyner. Alt som er vanskelig å gjøre rent. Etter at vi skjønte det så har vi blitt veldig opptatt av å ta vare på han, ikke jage han vekk og sørge for at han har det han trenger av mat, ren do og kos.

I formiddag fikk Ørjan og jeg anledning til en hyrdestund for første gang på lenge og vi hoppet inn på soverommet. -Der lå katten.
-Shit au, sa jeg, vi driter i han. Og jammen dreit han i oss også. Flere ganger måtte vi le av katta som lå der på hjørnet av sengen og bokstavelig talt ristet, og det uten å lee på et øyelokk.
Mitt polygamistiske ekteskap er dermed innviet, katta er ute av sekken, jeg har en mann jeg ligger med men ikke går på do sammen med, og en som jeg ikke ligger med men går på do sammen med, og vi alle tre er lykkelige som vi har det. Puh.

12895388_10154648210190476_1005376872_n12910901_10154648210260476_837248579_n

6 Comments

 1. Haha jeg ler så tårene trillet 🙂
  Elsker at du er så “deg-selv” på bloggen.
  Dette er helt ærlig den eneste bloggen jeg leser som gir meg en feel-good følelse, her kan man relatere til de “virkelige” tingene og mange ganger kjenner jeg meg igjen i noen av innleggene dine 🙂
  Stå på M 🙂
  Ps, har dere sett noe på hus enda? Og tror du dere forblir i Oslo?

 2. Isabell

  Hahaha flire mæ skakk her…

 3. Ann Elisabeth

  Fantastisk!!

 4. Akershus mamma

  You made my day! Og sånn for å ha sagt det så har vi to katter her i heimen som også er veldig glad i å være der det skjer

 5. Wenche :)

  Hahahahaha gysla bra 😀 Hadde ein sånn mann på rommet vårt og igår under seansen, gadd ikkje kasta han ut 😉 (Må tenka på såra følesar etter kastrering og det at han va på rømmen i 4dg, hehe)

 6. Haha, høres kjent ut det der! Når vi lukket katten ute fra soverommet – for det er unektelig ikke! turn on med en kikkende katt – svarte den med å klikke helt og løpe mjauende rundt og rundt i stua. – Ikke turn on det heller.

Comments are closed.