Jeg ble spådd i kaffe!

12935363_10154655330440476_209231398_n

Vil du vite alt? Ble jeg spurt etter at vi hadde hilst, pratet litt og satt oss godt til rette med en deilig kopp kaffe. J-jada svarte jeg, jeg hadde ikke regnet med å bli nervøs. Eller, ikke nervøs men kanskje litt betenkt, for jeg har jo lyst til å vite, men hva om.. Jeg ristet av meg flåset, dette skulle jo bare være for moro skyld og ikke på død og liv.

12919179_10154655330235476_1635265409_n

Jeg måtte trekke flere kort og det var helt merkelig hvor jeg kjente at noen av kortene var varmere enn de andre. Noen ganger stoppet jeg opp med en klase kort og begynte å lete meg nedover, og jammen møtte jeg på et varmt kort der også. Jeg tenkte ikke, jeg bare tok frem de kortene jeg liksom bare visste var riktige, det var helt merkelig. Og resten av seansen var like sprø, for dama tok sats og begynte å fortelle meg om ting ingen utenfor vet noe om, hun gikk i detaljer og pratet som en foss med et fantastisk humør. Jeg fikk bekreftelser, advarsler og råd og var helt utslitt når vi var ferdig.

12919166_10154655751090476_93530847_n

Ørjan: Unnskyld meg, men har du dekket til koppen din sånn at andre ikke skal kunne lese den?

Jeg: Ehm, ehum, eh..

Ørjan: Er du helt føckings sjuk i huet? Det er ikke er dokument.

Neida, jeg er ikke sjuk i huet men la meg nå illustrere at det ble lest mye rart i den koppen da, alt ifra boligbytte til et par visdomsord jeg nok hadde godt av å høre. Og uansett, det hører også med til historien at Ørjan frivillig tok seg turen til Anne-Linn etter at jeg var der, og jeg vet ikke hva hun sa eller gjorde med han men hjem fikk jeg en mann som.. ja, noe har antagelig ramlet på plass.

Kaffedamen (hun er mye mer enn det) heter Anne-Linn og jeg fikk henne anbefalt av venner, mens andre finner henne på spaaportal.com ♠︎

12910951_10154655330325476_400402333_n

Jeg fikk faktisk litt melk i koppen, jeg liker kaffen best sånn 😉

12910710_10154655330285476_1330587300_n

12 Comments

 1. Håper dette er kødd, og at det ikke har rablet for deg!? Og hvis det ikke er kødd, så føler jeg for å opplyse om at denne damen kan vite ganske mye om deg/dere ut i fra å lese bloggen. 😉

  1. komikerfrue

   Nei det har absolutt ikke rablet for meg og jeg vet at det er lett å vite mye om meg men det er ikke de tingene dette møtet handlet om og jeg er veldig realistisk og jordnær på sånt. Men det var veldig facinerende og spennende 🙂

 2. Bruker du enda pepcall? Og enda fornøyd? 🙂

 3. Anne-Lise

  Så interessant og flott en opplevelse for deg. Det er mere mellom himmel og jord enn andre steder 😉 Du virker som en klok kvinne og da må en jo søke visdom over alt. Ha et vidt vingespenn.Liker sååå godt å lese bloggen din. Anne-Lise.

  1. komikerfrue

   Ja det fins mye mellom himmel og jord, det ville være veldig naivt å tro noe annet 🙂

 4. Nei, denne damen er desverre ikke synsk! 😉

  Hvordan skulle hun få informasjon fra KAFFEGRUT om hvem du er/vil/skal?! Det gir overhodet ingen mening. Du har nok blitt utsatt for cold reading. Sikkert nyttig til sitt bruk, men 100% humbug.

  https://no.wikipedia.org/wiki/Cold_reading

  1. komikerfrue

   Det var ikke bare kaffelesning kjære deg, så det går helt fint. Anne-Linn er også synsk, hun skryter bare ikke så mye av det. Dette var mest av alt kjempegøy og inspirerende, du burde prøve selv 🙂

   1. Hehe. Synsk i tillegg, wow! Ikke verst!! 😉
    Og selvsagt er hun ingen skrytepave.. og hun vil nok heller ikke la seg teste vitenskapelig. Dette gjelder jo forsåvidt for alle synske! Sikkert heeelt tilfeldig!

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge

   2. komikerfrue

    Jaja, men nå har du virkelig ikke peiling på hva som ble sagt og fortalt, så JEG er facinert og deler litt av opplevelsen, DU var ikke der. Jeg var ikke ute etter hjelp eller lys i tunnellen, jeg gikk for moro skyld, og det var helt supert.

 5. Anne-Linn ER synsk og spår. Jeg kjenner henne godt og hun har spådd meg flere ganger. Det meste hun har sagt, og funnet ut, både ved å bruke kort og grut – og også sine synske evner, har senere stemt. Hun er helt rå 🙂 Jeg kan ikke få fullrost den jenta nok 🙂

 6. Hva koster det for en slik time da? Ble litt giret selv

 7. Eva H.

  Det var da voldsomt til negative reaksjoner. Folk gjør hva de vil så lenge de ikke plager andre, vil en ikke bli spådd er jo det greit. Men det betyr ikke at det er ok å snakke på en slik nedlatende måte som her. Forøvrig har jeg selv erfaring med veiledning og spåing hos Anne Linn og hun er meget dyktig. Anbefales!

Comments are closed.