Legg gjerne til litt farge

12935273_10154658508890476_1974625233_n
(Reklamelenke) Jeg bor i disse om dagen: Sko Adidas Ultra Boost HER

Du er sikkert ikke typen som legger deg opp i andres saker men om du lurer så er det er leggene mine, ikke U.S.A sokker.

Jeg følte for å legge til en forklaring.

Fargen heter (L)egghvitt.

Det er ikke til å legge skjul på at været legger om og kroppsdeler sakte men sikkert må eksponeres.

Da er det greit å legge til litt farge.

12899670_10154658508100476_589433830_n
En med, en uten.

Jeg vil gjerne legge til hva jeg har brukt:

 1. Ooh la la shaving gel, eneste shaving gel som gjør at jeg kan ta på selvbruning rett etter shaving uten å få sorte prikker på leggene. Med tea tree, aloe vera og creamy coconut gjør den håret mykt slik at det shaves av easy peasy. Kr 89,- hos Makeupyourmind.no
 2. Jet Set Sun selvbruningsspray til kropp og ansikt, jeg bruker den mest på overkropp og ansikt, og den er perfekt til hender og føtter om man er redd for å påføre feil. En liten lett spray på avstand og voilà. Kr 349,- hos Makeupyourmind.no
 3. Fabulous self tan gel  fra Vita Liberate med guidingfarge slik at jeg med en gang ser hvor fargen er på og ikke og sikrer et jevnt resultat. Et rimelig og kjempebra produkt, kr 389,- hos Makeupyourmind.no
 4.  Påføringsvott til alle typer selvbruning. Dobbeltsidig, vanntett, holder fingrene garantert flekkfrie. Den har god kvalitet, jeg har brukt samme votten i hele vinter. Kr 149,- hos Makeupyourmind.no

Sånn, det var bare det jeg ville si, før jeg legger meg..

12910517_10154658508120476_1343195761_n

27 Comments

 1. Hvordan er det å bruke spray’n før du skal i klor basseng? Vil fargen renne av da

  1. komikerfrue

   Ikke mer enn vanlig vann vil gjøre, det kommer an på om du har skrubbet huden før selvbruning, da sitter fargen alltid bedre. Det er ikke nok klor i et bassent til å bleke en hud 🙂

 2. Takk for det, godt sagt

 3. Ragnhild

  Er selvbruningsjomfru, kan man barbere leggene igjen et par dager ETTER selvbruning?? Uten at det tar fargen? :/

  1. komikerfrue

   Ja, men litt av fargen vil gå av. Om du skrubber godt FØR påføring av selvbruning vil den sitte bedre, også om du barberer noen dager etterpå.

 4. Anne grete

  Kan dette bare kjøpes på nett?

  1. komikerfrue

   Ja desverre, vi har ikke kapasitet til å ta imot kunder på salongen.

 5. Kristine

  Kan en bruke én flasje jet set sun til hele kroppen eller trenger en mer da? Hvor lenge “sitter” fargen?

  1. komikerfrue

   En flaske er mer enn nok til en kroppsbehandling 🙂 Fargen sitter i en god uke.

 6. Hermine

  Hvor ofte bruker du det? Og hvor mange behandlinger hodler en spray og en gel til? 🙂

 7. Hei 🙂
  Smitter jetsun/ vita L på hvite klær? Og sengetøy . Hva er forskjellen på jetsun og Vita L. Hvilken er best? Og hvorfor?
  Håper du svarer 🙂

  1. komikerfrue

   Den smitter særdeles lite, jeg sprayer gjerne også over makeup før jeg går ut og kan fint gå med hvitt. Noe vil såklart smitte, men ikke nevneverdig og det går fint vekk i vask. JSS er spesiell fordi den er økologisk og inneholder 80% vann, den sprayer litt våtere enn andre sprayer men inneholder til gjengjeld ikke farlige gasser. Fargen er helt magisk, det er den mest naturlige selvbruningsfargen jeg noen gang har vært borti.
   Vita Liberata er kjent for å ha lang holdbarhet på sine produkter, spesielt med serien “pHenomenal” som sitter i 2-3 uker og som derfor er noe dyrere pga det. Fabulous som er med i innlegget her er en rimeligere variant av den, og har en normal holdbarhet på fargen, altså ca en uke.
   JSS er perfekt til ansikt/overkropp fordi den 1: ikke forurenser huden og sprayen er ikke farlig å puste inn 2: Gir jevnt resultat langs hårfestet/bryn 3: kan brukes utenpå andre produkter. Vita Liberata gir mer farge enn JSS og er derfor perfekt til kropp, jeg vil ha mye farge, kjapt, og kan velge mellom krem, mousse eller gele. Geleen tørker veldig raskt men passer likevel til tørr hud, som jeg har for øyeblikket. Jeg er for utålmodig til å bruke krem, bortsett fra Gradual Tan, som er bodyloyion med ca 40% selvbruning, som jeg kan bruke som bodylotion og ikke trenge å være nøye med påføring, bare smøre kjapt og gå.
   Sengetøy: Jeg vasker oftere sengetøyet de periodene jeg bruker mye selvbruning, men ingenting har blitt ødelagt. Selvbruning i dag er noe helt annet enn for bare få år siden heldigvis 🙂 Takk for nerdy spørsmål!

   1. Tusen takk for svar

 8. hei! Eg sliter med at kvar gong eg brukar sjølvbruning får eg kviser. Har veldig lite kviser til vanleg, men det skjer utan unntak ved sjølvbruning. Noko som er veldig irriterande. Har du noko erfaring med dette, evt. råd?
  Mvh Stine

  1. komikerfrue

   Selvbruning kan gi uren hud for noen, jeg får det lett i ansikt og bryst men ikke av jet set sun, derfor bruker jeg kun den der. Selvbruningen vil farge evt talg som sitter i tette porer og gjøre urenheter mer synlige og lettere å begynne å pille på, viktig viktig å ligge unna med fingrene..!

 9. Stine Grønås

  Hva har du brukt på beina på bildet? 🙂 fabulous self tan gel? (står forresten “fabulous self tan lotion” på tuben på bildet og på linken, men det er kanskje samme som gel som du nevner i teksten?)
  Gleder meg hvert fall til jeg får det i posten 😀

  1. komikerfrue

   På bildet har jeg brukt Fabulous, helt riktig, lotion. Men den ser ut som en gel ;P

 10. Marthe Ingelin Nilsen

  Trenger man å bruke vott selv om det er spray?

  1. komikerfrue

   Nei, jeg bruker ikke det når jeg bare sprayer.

 11. Hei 🙂 hvordan er det med selvbruning i ansikt når en har tendens til å få noe pigmentflekker i løpet av sommeren? Kan en bruke det likevel?

  1. komikerfrue

   Dy må nesten bare prøve, noen syns selvbruning i ansikt jevner utseende på pigmentering, andre opplever t det forsterker. Et triks er å smøre litt krem på selve pigmenteringen for da tar huden mindre farge akkurat der. Jeg syns selvbruning jevner både pigmenteringer og aknearr for min del.

 12. Anne Marit

  Hvilken av disse to er best til en “blendavasket” kropp?
  Fabulous Lotion Medium – Vita Liberata
  NKD SKN by Vita Liberata – Medium Mousse
  Påføring, naturlig farge, skjolder og lukt?

  1. komikerfrue

   Gå for Fabulous Lotion Medium og en påføringshanske (enten Vita sin egen som er rimeligst eller Jet Set Sun sin som er dobbelt så dyr men varer fire ganger lenger). Nå vet jeg ikke hvor gammel du er men jo eldre og tørrere huden er jo mer fukt må produktet ha og NKD SKN sin mousse er en veldig enkel selvbruning med MYE guidingfarge (du blir knallbrun og kan gå på party en halvtime etterpå) men den blir absolutt finest på en ung, fin hud sammenlignet med andre produkter da. Den er rimelig og bra, men damer må ha noe “mer”. Er du ung, kjør på med NKD SKN og en vott. Begynn på de store hudpartiene med ett eller to pump produkt og ta ytterkanter og ledd til slutt for hvert “lem” for å ikke få for mye produkt akkurat der og dermed få en kjempefin påføring. Lykke til 🙂

   1. Anne Marit

    Tusen takk for svar!!!

 13. Hei igjen! Fikk nettopp JSS i posten 🙂 men nybegynner som jeg er klarte jeg å bli ganske oransj inni henda;) noen triks for hvordan en kan få dette fortere vekk??☺️

  1. komikerfrue

   Hæ? Det er en spray, du skal ikke TA på den 😛 Bruk litt sitron eller rens/peeling/krem med fruktsyre i så er det meste vekke over natta 🙂 Lykke til! PS, om jeg sprayer før legging så våkner jeg ofte med skjoldete hender fordi jeg har ligget med hånden mot sprayet område om natta og huden har sugd til seg farge, alltid irriterende.

 14. Haha… Jeg spraya – det kom litt mye … Og jeg begynte å gni det ut 😉

Comments are closed.