Endelig kom du hjem

13045428_10154706163705476_1954811838_n

Jeg er så utrolig effektiv når jeg får arbeidsfred, jeg har vært superwoman det siste døgnet. Alene med to gutter er egentlig nok i seg selv i tillegg til alt det vanlige men jeg slang inn 27 mailer, fire klesvasker, en tur til frisøren og hjemmelaget middag på bordet. Og helt til slutt naila vi en YouTubevideo, guttene og jeg.

-Så kom Ørjan hjem fra reise og så vet jeg ikke mer før  jeg våknet i dag tidlig. Superwoman my ass, det hjelper ikke å kjøre fort når tanken uansett går tom for bensin etter X lang strekning. Jeg sovnet som en stein på sofaen rett etter at guttene var i seng og rullet meg over i sengen med sminke på og full pakke, og sov helt til vekkerklokka ringte. Så heretter ser jeg etter arbeidsfred på andre måter, kanskje han skal få seg et kontor..?

Sangen vi synger er fra versjonen til Didrik Solli Tangen og Alexander Rybak som guttene eeelsker 🙂

2 Comments

  1. "Tante" Agnethe

    For en sjarmerende sangfremførelse! Love it! Kraftig røst som kommer til å gjøre seg gjeldende i tiden som kommer… Bråkete små nuttegutter er det beste vi mammaer vet.

  2. Marita

    Haha!! Gutta mine liker også den versjonen 😉

Comments are closed.