Problemløseren som doblet problemet

IMG_6175

Før hadde vi søpla i skapet under vasken men tok alltid bøtta ut på gulvet når vi lagde mat. Det er jo praktisk, og lett å kaste avfall etterhvert osv, men problemet var av bøtta nesten alltid ble stående på gulvet også etterpå og det ser jo litt sjuskete ut.

Så jeg kjøpte denne pene hvite søppeldunken som faktisk kan stå på kjøkkengulvet uten å sjenere og tenkte at det var skikkelig smart. I tillegg fikk jeg frigjort plass i skapet til andre ting.

Tanken er jo god ikke sant? Men i praksis så tar jeg bøtta ut av dunken og bruker den akkurat som før.  Det er jo like tidkrevende å tråkke på den pedalen som det er å åpne skapdøra.. Så jeg har ikke bare det samme problemet fremdeles, jeg har to!

IMG_6177

6 Comments

 1. Liker bloggen din veldig godt. Full av humor og til inspirasjon for min egen blogg. piasplass.blogg.no

 2. Kristin

  Her i huset har vi kjøpt to store hvite søppeldunker fra Ikea med vanlig lokk som vippes oppover. En til matsøppel og en til plast osv. Den til mat har vi under vasken så det ikke skal lukte så fælt, og den andre på gulvet. Funker som bare det! 🙂 Nå vet jeg ikke om kildesortering er “et must” i Oslo, men når jeg flyttet til Lillehammer så var det ingen kjære mor med hva som skulle kastes hvor. Pedalbøtte er skikkelig irriterende fant jeg ut..

 3. Har et tips, heng søppeldunken på skapdøren 😉

 4. Yvonne

  …. eller hva med å legge en bok, stein, dørstopper o.l. på pedalen når søppelboksen er i bruk..

  1. komikerfrue

   Det var smart 😉

Comments are closed.