Jeg fortalte mannen min hvor skapet skulle stå

13081604_10154713415900476_100806436_n

I to år har jeg siklet på dette skapet, to lange år. Det er nemlig ikke gratis, og Ørjan sier at det er sånt vi kjøper etter at vi har kjøpt hus, som vi har planer om i år, vi sparer som bare juling for å få drømmehuset (en heeeelt annen story vi ikke blir enige om).

Jeg har hatt et bilde av dette skapet hengende på tavla i håp om at law of attraction skal kicke inn, jeg har autosøk på finn.no og jeg har jevnlig sjekket butikkens nettsider i håp om at det skal komme på salg, men nå hadde jeg egentlig lagt det fra meg og glemt hele greia. Men så skjedde det. Den som venter på noe godt, sier bare jeg! Skapet har endelig blitt umoderne så nå solgte butikken utstillingsmodellen til halv pris!

Heldigvis var ikke Ørjan hjemme, denne diskusjonen hadde jeg ikke tid til (og jeg hadde vunnet den uansett) så jeg kastet meg over telefonen med en følelse i magen om at dette er for godt til å være sant, men plutselig fikk jeg jammen kontakt og før jeg visste ordet av det så hadde jeg kjøpt skapet. Sa jeg at det var til halv pris?

13046277_10154713415855476_1631486310_n

Det kostet meg likevel alle husholdningspengene, du kan tro det var moro å fortelle til Ørjan. Jeg har kjøpt et skap Ørjan, nå blir det ris til middag og to-lags dopapir i en uke, er ikke det gøy?

Kommentarer fra Ørjan: -Nå?!? Rett før vi skal flytte? 8000 kroner?!? Har det klikka for deg?!? -Og til slutt, når skapet var på plass, den deilige innrømmelsen med litt sammenbitte tenner: -Marna, det er faktisk skikkelig fint det skapet altså ♡

IMG_6160IMG_6163

Gamle Ikeaskapet ble solgt på finn for 200 kroner 🙂

4 Comments

  1. Hei! Hvor er skapet kjøpt? Leter etter vitrineskap med skyvedører selv..

    1. komikerfrue

      Home and Cottage 🙂

  2. Utrulig fin bukse du hadde på dej! Kor e den fra? Ej he lett lenge etter ein sann, og dinna der var berre heilt rå!

Comments are closed.