Sletta appen nå igjen?!?

Jeg blir så forbanna jeg, og mest på meg selv, som ikke har lært fra før at dette er det som skjer når kids får låne mobilen. Facts: De liker faktisk å trykke på ting. Bankappen min for eksempel er borte for alltid. Jeg finner den ikke på mobilen men må likevel laste den ned hver gang jeg trenger den. Annenhver dag ca.. -Med et “snev” av irritasjon.

Har du lett etter en app i dag? Og kanskje med sammenpressede lepper forbannet en eller annen unge eller et ubrukelig familiemedlem du ønsker dit peppers gror mens du taster på mobilsøk eller Appstore? Har du kjent på svetten? Abstinensen etter appen du faktisk MÅ ha? Kanskje også du lette etter Instagram, som meg?

Slapp av, den er der. Den har bare fått nytt fjes. Så, si unnskyld nå da.

image

Følg Komikerfrue på

FacebookInstagram ♡ Snapchat: Komikerfrue

4 Comments

 1. Eduardo

  Instagram ++ er alt man trenger
  Har du noensinne vært innom en bruker og ledd av en video som du vil laste ned og sende via fb feks? Med instagram ++ så kan man gjøre det og mye mye mer

  Samt man beholder gamle logoen

 2. Om du går inn på innstillinger – generelt – restriksjoner – appsletting og huker av, ja da er problemet long gone! 🙂

  1. komikerfrue

   Takk!

 3. Karoline

  Det er faktisk mulig å gjøre sånn at den slett-knappen ikke kommer frem der den ellers gjør. Husker ikke hvordan, men etter litt research kan du nok hindre at de små fjerner appene dine 😉 -og så kan du jo slette apper likevel, det er bare litt vanskeligere enn ellers…

Comments are closed.