Få støtte til ditt prosjekt!

OBOS på Operataket-2

Jeg brenner for aktiviteter for barn og unge og har derfor noe spesielt fint jeg gjerne vil dele. For dersom du bor i Oslo og drømmer om et prosjekt for barn og unge og trenger penger til det så kan du søke om støtte hos OBOS!

OBOS har lang tradisjon for å støtte kulturlivet og i år arrangeres det folkefest på Operataket 20.august. Konsertene er en folkegave til Oslo by og alle billettinntektene (ca 1,5 millioner kroner avhengig av billettsalget) gir uavkortet til ett eller flere prosjekter for barn og ungdom i Oslo.

Prosjektene kan være alt ifra midler til ny grusbane, ungdomsklubb eller kanskje noe helt annet. De vil gjerne ha inn mange gode forslag til hvilket formål som bør få støtte, og et eget søknadsskjema pluss litt mer info om hva du må ha med i den finner du HER.

Bli med og søk om penger til ditt prosjekt, siste frist for å søke er 23 juni!

maxresdefault

Veronica Maggio og Jarle Bernhoft er noen av de som kommer 🙂

2 Comments

  1. Jeg må ærlig innrømme at jeg har tenkt at du var nok en rosa-blogger, helt til jeg ble liggende syk noen dager og har sett ALT som er verdt å se på Netflix, sumo og hbo, så jeg bestemte meg for å gi “bloggerne” en sjanse. Endte opp med å se alle episodene i ett og ELSKET DET, eller rettere sagt DEG. Du er hysterisk morsom, ekte og ærlig. Jeg har ledd og grått, både av deg og med deg. Jeg heier på deg og synes du gjør en fantastisk jobb som blogger, mamma og kone.

    1. komikerfrue

      Tusen takk skal du ha du! Jeg er jo som jenter flest, litt av alt. God bedring 🙂

Comments are closed.