Skincare sunday: Se, huden ruller av!

13521189_10154850160075476_1392206766_n

Jeg har prøvd denne peeling geleen fra MayBeauty en stund nå, og den overrasket meg skikkelig. Jeg er fan av effektive produkter og har ofte tolket det som ved en peeling at den enten skal være skikkelig grov eller svi godt i huden, og har unngått slike produkter det siste 3/4 året når jeg har gått på medisiner mot akne. Jeg prøvde derfor The Incredible Face Gel på bare et lite hudområde først, det gikk helt fint og jeg tok på i hele ansiktet. Da skjedde det. Den magiske effekten jeg bare hadde hørt om, dette er noe av det artigste jeg har følt på lenge, så gøy!

Litt lenger nede finner du en snasen rabattkode på Face Gel

13511614_10154850160020476_1878044785_n13510491_10154850160080476_6537042_n

The Incredible Face Gel er helt glatt og mild på huden løser opp døde hudceller uten å måtte skrubbe huden og klumper seg sammen med alt som kommer av. Jeg hadde altså nyrenset hud så dette er ikke sminkerester. Under geleen kjenner jeg huden superglatt og smooth, hvordan er dette mulig?

Peelingen minner meg om en enzympeeling som jeg har jobbet med tidligere som hudterapeut og jeg vet hvor stor effekt planteingredienser kan ha, og effekten av denne er vittig bra. Jeg prøvde en gang til etterpå, og da skjedde det ikke noe, for da er jo huden ferdig peelet for en stund.

13530250_10154850160085476_1919128843_n13521137_10154850160045476_1069835298_n

Ja dette var moro, et knalleffektivt produkt som ikke svir eller river i huden, det liker jeg. Jeg peeler huden min ca to ganger i uka og spesielt om jeg skal gjøre en jobb eller på fest. Da sitter sminken som et skudd etterpå!

Tilbud:

Jeg har fått lov til å gi en knallrabatt til de som har lyst til å teste The Incredible Face Gel. Rabattkoden komikerfrue30 gir hele 30% rabatt!  For å bestille, klikk her.

⭐︎Tilbudet er gyldig en begrenset periode ⭐︎

13530489_10154850160040476_1216815398_n13530758_10154850160010476_553394626_n

64 Comments

 1. Høres spennende ut, men bare problemer når jeg klikker på linken ? Nothing found…..??

  1. Kjm itte inn e æll..

   1. komikerfrue

    Det ligger riktig link nå 🙂 Beklager <3

 2. Linken fungerer ikke 🙁

  1. komikerfrue

   Her er riktig link: http://www.maybeauty.no/komikerfrue30

 3. Kom inn nå- så da er en 8pk bestilt.

  1. Stine Madsen

   Jeg kommer ikke inn på linken. Hvordan gjorde du det?

   1. komikerfrue

    Det ligger riktig link nå 🙂 Sorry <3

 4. Må bare spørre jeg, for dette har jeg ikke peiling på! Er det ikke et tegn på at huden er irritert når den blir så rød? Og er ikke det en dårlig ting? :O

 5. Denne så god og effektiv ut! Går selv nå på Iso kuren så lurer på om denne peelingen kan brukes under den eller er du ferdig med denne kuren ?

  1. komikerfrue

   Jeg er på bare èn tablett om dagen nå og tåler kuren veldig greit så kjenn etter hvordan huden din er. Det er ingen vits i å peele om du er på mer enn en tablett med iso for da har du allerede veldig tynn hud.

 6. Martine

  Da har jeg bestillt to x8 pk 😀 Gleder meg til å prøve! Tror også denne kan være fin for samboeren min som sliter med hudormer på nesa, så denne må jeg få han til å prøve 🙂

 7. Hvordan blir huden etter en slik behandling? Er man ferdig på en dag eller flasser man i flere dager? Blir huden rød etterpå?

  1. komikerfrue

   De anbefaler at man tester peelingen på et lite hudparti først. Huden min ble litt rød med en gang men det gikk over samme dag, ingen flassing eller sårhet 🙂

 8. Silje Edvardsen

  Wow! Har bestilt 2 pakker! (Håper jeg, siden jeg plagdes med å få bestillingen gjennom, plutselig får jeg 10)

 9. Ida Marie

  Har du farget bryna dine?

  1. komikerfrue

   Ja det gjør jeg alltid, de er hvite ellers..

 10. Iselin

  Dette er bare tull!!! Bestilte og har prøvd det en stund nå. Der er jo umulig og vaske av!!!!! Sitter fast så eg må skrubbe for å få det av! Og da ødelegger det mer enn det fikser…

  1. komikerfrue

   Jeg brukte en vaskeklut og det gikk fint av, satt litt i “barten” 😉

 11. Emelie

  Beställt 7 pakker! älskar den här gelén och har egentligen bara inte orkat beställt men nu var det gjort! Tack för bra rabatt

 12. Monica

  Hvilken gloss/leppestift har du på bildene etter peelingen? Den var nydelig

 13. Kommer ikke inn på siden ….

 14. Link virker ikke, surt da man ikke kan bestille 🙁 jeg har hørt mye bra om produktene fra MayBeauty!

  1. komikerfrue

   Det ligger riktig link nå 🙂 Sorry <3

 15. Den er så bra! Takk for rabattkode 🙂

 16. Sabine

  Mange jeg kjenner har sagt at produktene er veldig bra nå må jeg også prøve!

 17. Stine Madsen

  Jeg kommer ikke inn på linken. Hvordan gjorde dere det?

 18. Isabel

  Jeg testet http://maybeauty.no/komikerfrue30 og det virker 😀 Wohooo!

 19. briana

  Jeg og mora mi bruker face gel og face mask og vi er fornøyde!

 20. Katharina Karlsen

  Kommer ikke inn på linken 🙁

  1. komikerfrue

   Det ligger riktig link nå 🙂 Sorry <3

 21. Pernille

  Hei! Har kjøpt denne tidligere, men ble veldig skuffet.. Mulig jeg har gjort noe feil? Tok den på ren hud, ventet en stund, tok den av. Syntes den var vanskelig å få av huden igjen også:/ hvilken fremgangsmåte bruker du?

  1. komikerfrue

   Den skal masseres lett inn, selv huden min som får peeling ofte reagerte med en gang, spesielt over nese og kinn.

 22. Kommer ikke inn på denne linken……sier bare at siden ikke blir funnet???

 23. Sandra

  Hvilken brand og farge kommer leppestiften fra? Ser helt fantastisk ut!

 24. Nina Andresen

  Får feilmelding når jeg klikker meg inn. Kan det være fordi jeg forsøker å bestille mens jeg er på ferie I utlandet? Mvh Nina T

  1. komikerfrue

   Hei, det ligger riktig link nå! 🙂 God ferie 🙂

 25. Andreea

  Den liker jeg veldig mye, jeg skal nok også teste de andre produktene nå, 30% avslag er mye 😀

 26. Jeg og 2 kollegaer har brukt the incredible face mask siden desember og vi er veldig fornøyde. Tenkte teste gel også, har du brukt masken? Er gel bra å bruke samtidig eller skal man bare bruke gel og ikke noe andre produkter? Noen som brukt vippeserumet? Virker det?

  Takk for en bra blogg!

 27. Desiree

  Oh så du bruker også den 😀 det gjør jeg også! Jeg bruker de andre produktene også. Håper ansiktet mitt blir som ditt når jeg er litt eldre 😉

 28. Kristin

  Hei.
  Som sagt over her, så har jeg også prøvd denne, etter anbefaling fra en annen blogger…. (pussig hvordan hele gjengen plutselig blir så begeistret for et produkt, bok osv) Skikkelig skuffet… Effekten med at huden “skrelles av” fikk jeg kun dersom jeg brukte ca halvparten av boksen og da er jo halvparten bare å kaste i søpla pga holdbarhet. Gnikke hardt og lenge må man også. Pluss at huden kjennes gummiaktig og rar ut etterpå og man ikke får av produktet med vann, men må vaske det av med ansiktssåpe. Det henger liksom igjen som lim! Skikkelig uggent. Og ja, jeg brukte både ansiktsklut og ansiktssvamp..
  Tydeligvis ikke for alle det greiene der, men det må man bestille 8 bokser for å finne ut..
  Ellers liker jeg deg og bloggen altså, bare ikke det greiene der 😛

  1. komikerfrue

   Kaste i søpla? Du kunne jo ha peelet halsen og brystet om ikke annet..? At det er 8 doseringer i en pakke er vel heller ikke så mye, grunnen til den type forpakning er jo holdbarheten ellers hadde den vel vært på tube vil jeg tro. Jeg fikk ihvertfall ikke glissen hud, jeg skylte vekk med vann og det som satt fast i “barten” gikk bort med et håndkle. Folte at huden ble glatt som ei barnerumpe, men smaken er vel som baken 🙂

  2. Veronica

   Helt enig med deg Kristin,vi har erfart akkurat det samme,umulig å få bort igjen fra fjeset og resultatet var absolutt ikke så fantastisk som lovet

 29. Da har jeg bestilt!

 30. Christine

  Hei,
  Jeg råder deg til å søke opp ingrediensene i denne masken før du anbefaler. Det er bare humbug fra ende til annen, og som hudpleier burde du ikke gå god for slike produkter!

  Hilsen medisinsk hudpleier med interesse for kjemi.

  1. komikerfrue

   Ja det var det første jeg gjorde, og jeg har testet geleen i flere måneder før jeg skrev om den. Glycol, hyaluron, blomsterekstrakter, aloe vera, allantonin.. ikke humbug fra ende til annen ord spør du meg. Medisinsk hudpleier er det forresten ikke noe som heter, man er enten hudterapeut eller kosmetisk sykepleier 🙂

 31. Sunniva

  Jeg har også brukt dette en stund, og opplever ikke at det henger fast slik som andre her skriver? Produktet er en utrolig lett og flytende gel, første gangen jeg brukte det fikk jeg vanvittig effekt – masse død hud som lett løsnet, klumper seg og var kjapt skylt av etterpå!(sorry details hehe;) Null rødhet eller sårhet i huden etterpå. Når jeg har brukt det etterpå har jeg aldri fått så voldsom effekt som første gangen, så tolker det også som at det har hatt god effekt! Har god erfaring med masken derfra også

 32. Monica R

  Hurra! Klikket hjem 🙂

 33. Nicole

  Brukt gelen en stund, jeg opplever ikke at det henger fast slik som andre lesere skriver! Er veldig glad i produktet og det er en veldig bra produkt! Venter på alle produktene nå, jeg vil teste alle og håper at de andre også er så bra som ansiktsgelen.

 34. Endre Voldsund

  Er den bra for gutter/menn også? Eller har du andre råd for menn?

  1. komikerfrue

   Denne er fin yil både kvinner og menn, spesielt fordi den peeler mellom skjegg og det er vanskelig med en kornpeeling.

 35. Hvordan er det for huden å gå ut i solen etterpå?

  1. komikerfrue

   Det går helt fint, det er en enzympeeling så den er ikke medisinsk peelende. 🙂 Men bruk alltid faktor i solen!

 36. Hvilken farge og merke har du på leppene? Veldig pen sommerfarge!!

 37. Kristina

  Takk for rabattkode:) fikk min pakke i går og klæsjet gugga på ansikte med engang 🙂 jeg hadde tydeligvis ikke så mye død hud i ansikte men den hånden jeg masserte gugga inn med mistet masse hud og ble baby mjuk 🙂

 38. Hei!

  Jeg fikk pakken min idag og måtte selvfølgelig prøve med en gang. De siste ukene har jeg fått langt mer kviser enn hva jeg normalt har hatt tidligere når jeg har fått en her og der bare.

  Jeg kjenner meg litt igjen i de forskjellige uttalelsene i kommentarerer her. Geleen er lett å ta på og massere på huden. Den blir dog noe vanskeligere å massere etterhvert som den tørker/trekker inn, men det er vel det som gjør at huden preller av. For å fjerne geleen måtte jeg bruke en våt håndduk, jeg fikk den ikke av ved å bare skylle ansiktet.

  Jeg er veldig positivt overrasket over resultatet! Selvom det ikke var mye hud som flasset av kjennes huden mye mykere, kvisene er mindre synlige og hudormene på nesen + en tørr strek jeg har hatt over nesen i alle år har forsvunnet litt. Jeg gleder meg til å fortsette å se resultatene etter noen dager 🙂

  Ps. Er veldig glad for at jeg leste kommentarene først om å bruke resten av geleen en annen plass, og en som nevnte at hun fikk så myke hender. Jeg brukte resten på hende, og wow! Det merkes 🙂

 39. Jeg bestilte 26 juni. Når kommer de? Sender de fra utlandet? Dette var meget treg service….

  1. komikerfrue

   Det vet faktisk ikke jeg, men jeg er sikker på du har fått en ordrebekreftelsesmail med et ordrenummer du kan sjekke opp med 🙂

 40. Bestil og prøvd. Veldig positivt overrasket!!

 41. Jeanette

  Gleder meg til å prøve! 😀 Skal iallfall ikke kaste hvis det er mer igjen i de små pakkene, er jo bare gøy å ha litt til overs til hendene, brystet, halsen osv. Jeg synes også det har tatt lang tid, men fikk mail fra dem der de beklagte og sa at pakken skulle komme denne uken (med kompensasjon i form av 4 gratis ansiktsmasker, woop!).

  Takk for tips & rabattkode! Var egentlig midt i blinken, for jeg har hørt om slike peelinger men har ikke funnet her hjemme før denne fra maybeauty (utenom en i England til tupe 1200kr før frakt og toll, haha)

  Sjekker postkassen ivrig hver dag denne uken, for å si det sånn! 😀

 42. Camilla Breen

  Bestilte og betalte 28. juni. Har enda ikke motttat pakken. Fikk en mail for 14 dager siden om at nå var den på vei, og pga forsinkelse skulle jeg få en ekstra pakke. Fortsatt ikke mottatt pakke pr 20/7. Har sendt mail 2 ganger, de har ikke svart på mine henvendelser. Er dette firma seriøst?
  Mvh
  Camilla

 43. Camilla Breen

  Hei!
  Da kom pakken i dag – tok lang tid men nå er den mottatt. Gleder meg til å prøve.
  Camilla

  1. komikerfrue

   Å så godt å høre at den kom!

Comments are closed.