Klar tale

13578913_10154862692425476_526521465_n

Jeg elsker ordspill, så dusjsåpe som heter “Take a shower” og håndsåpe som heter “Wash your hands” er selvskrevne gjester hos meg! Flaks de lukter godt også, og så håper jeg det blir ekstra gøy for skolegutten å vaske hendene sine, han som er så flink i engelsk allerede. Fra nå av tar vi “har du vasket hendene dine” praten på Engelsk!

(Akkurat nå er det to for 99,- på Beauty by Ellos)

3 Comments

  1. hei!
    Har du vurdert laser mot akne arr? Jeg spør deg, jeg, siden det er så veldig vanskelig å finne folk med erfaringer, og siden vi ser ut til å ha hatt like plager, og du har jobbet innenfor bransjen, så kommer jeg som regel innom her når jeg går å tenker på noe med huden min. Kjipt å ikke ha noen venner man kan forhøre seg med, så du fortjener en takk- du har vært mye til hjelp!:-)

  2. Hei. Jeg googlet akkurat GPS brikke til katt og fikk opp et innlegg du hadde skrevet for lenge siden. Lurer på hvordan dette egentlig fungerer, og om det er verdt investeringen? Er dette noe dere fortsatt bruker og kan fortelle litt om? Blir fort bekymret hvis de er borte over et døgn…

    1. komikerfrue

      Vi brukte vår i over et år. Det var ikke gps i den, den sendte et signal dersom vi var innenfor 100 meters rekkevidde så når vi lette etter pus i nabolaget så var den veldig smart å ha 🙂 Nå har pus flyttet inn hos et eldre ektepar som vi, med hjelp av denne brikken, fant ut at han egentlig allerede hadde flyttet inn hos. Han er lykkelig hos de enda 🙂

Comments are closed.