Vaycay preppin #fail

image

Tenkte jeg skulle bare komme med et lite råd, midt i ferieforberedelsene.. -Ikke sett deg ned og se på tårevåte filmsnutter på FB etter at du har møysommelig tatt på selvbruning.

image

8 Comments

 1. iverseli

  Og ikke “klask” restene du har av selvbruning på et lår etter å ha smurt leggene…

 2. Camilla

  Hehe, så artig du er! 😀 Hva gjør du når dette skjer? Kan du bare vaske dette bort? Også lurte jeg på ein ting; bruker du Vita Liberata sin lotion DARK? Eller finnes det en i medium som er utsolgt på makeupyourmind?

 3. Ann kristin

  Du er en hysterisk morsom person. Mange har lange innlegg for å få fram et poeng. Du klarer det med noen få setninger og et par bilder. Du tar deg ikke selv så høytidlig, noe jeg synes er helt flott. Du skulle vært i toppen av bloggsiden etter min mening.

 4. Hei Marna!
  Hvor har du kjøpt kofferten som Theodor løfte av bagasjebåndet på snap?

  1. komikerfrue

   He, den er fra Hale Bob, litt usikker på om den finnes i butikker i Norge (har sendt mail og spurt, sjekk evt med Moxtex.no de kan sikkert bestille 🙂 Jeg elsker den!

   1. Tusen takk for svar! 🙂

 5. Hei!

  Jeg sliter med pigmentflekker i ansiktet , og har av den grunn tenkt at selvbruning i ansiktet ikke ville funke så bra, dvs. at det bare vil forsterke ujevnhetene (utseendemessig). Unngår å sole ansiktet, men skulle jo gjerne hatt litt brunfarge lell. ☀️
  Har skjønt at du har det samme problemet (pigmentflekker), så lurer på om du har noen tips?
  Smører du selvbruningen jevnt utover i hele ansiktet, eller unngår du å smøre på pigmenteringene? Hvilket selvbruningsprodukt bruker du i ansiktet? Og hvor ofte må man gjenta prosessen for å vedlikeholde fargen? Funker det greit i kombinasjon med “sydenferie”, dvs. bading, hyppig smøring av solkrem, svette osv?
  Takknemlig for svar, ikke klart å finne noe særlig info på nettet om kombinasjonen pigmentflekker og selvbruning.

  1. komikerfrue

   Jeg har ikke problemet med at selvbruning forsterker utseende av pigmentflekker men jeg vet at noen får det. Det jeg derimot ville ha prøvd er evt å først påføre som man pleier (spray eller vott anbefaler jeg), og så gå over de pigmenterte områdene med en liten q-tips. ELLER, smøre inn pigmentflekkene med krem (f.eks med en q-tips) og så påføre selvbruning med spray. Selvbruning forsvinner raskere i strandkanten men bare jeg føler meg litt brun de første dagene så møtes som regel slitasjen med den naturlige bruningen så det pleier gå greit. Jeg har alltid med selvbruning på ferie men bruker det aldri der pga fuktighet og klam hud men en bodylotion med selvbruning i kan kanskje være fint 🙂

Comments are closed.