Men vannflaska mi får du aldri

13553360_10154865886575476_2008793099_n

Jeg har issues med å dele drikkeflaske, og tannbørste for den saks skyld, med andre. Også familiemedlemmer, min mann og mine barn inkludert. Jeg vet ikke hvor jeg har dette fra men nå er det bare sånn da, og jeg jobber med det. Dexter tok tannbørsten fra meg en gang og puttet den i munnen sin for å pusse tennene sine. Ørjan så det hele og lo og sa; haha ja nå må mamma kjøpe seg ny tannbørste.. Men det var ikke ferdig der, Dexter vile veldig gjerne pusse mine tenner også, med samme tannbørste som han nettopp hadde siklet på og snørret ned, og han puttet den inn i munnen min mens den dryppet slev og begynte å pusse. Jeg kjempet mot å ikke brekke meg mens jeg kjente det kalde slevet og sticky snørr omfavne tennene og tungen min. Men som jeg sa, jeg jobber med det, så jeg lot det absolutt skje.

Men så kommer det til situasjoner der det faktisk ikke er SÅ farlig, men hodet mitt likevel låser seg. Når vi for eksempel sitter på et fly, flyvertinnene har ryddet sammen og en skjønn bonusdatter sier hun er SÅÅÅÅ tørst etter flere timers flyvning. Jeg vet hun ikke har noe å drikke. Jeg vet også at hun vet at jeg har vannflaske. Fuck, hva gjør jeg nå…

Gode råd er dyre, og i vesken min finner jeg toppen av en yoghurt som har hatt musli i seg som jeg tørker ren og tilbyr henne å drikke av. Jeg skammer meg men kroppen min låser seg, og hun vet om mine issuer, hun ler av at jeg har mine helt egne vannflasker og noe så dumt som min egen tannkrem gjemt i skaphyllen min. Kjenner jeg henne riktig så bruker hun den sikkert på pur F hver gang hun er sur på meg.

13563332_10154865886675476_1560946688_n

Hun tar hjertelig imot “koppen med vann”, den fylles på flere ganger. Faktisk så tømmes flaska nesten, jeg kunne like godt bare ha gitt henne hele med en gang. Men rausheten får lønn;

Åh, det er det beste vannet jeg noen gang har drukket, tusen takk! Hun ler, jeg vet hun ler av meg, men hun sier det ikke. Hun har blitt så stor og fin jente, som skjønner mer enn hva trengs å sies. Så ler vi begge to, og fortsetter med våres egne ting.

13578889_10154865886530476_1745056210_n

8 Comments

 1. Tann og vann trollet

  Jeg har angst for at noen( mine nærmeste, mann , barn, far, mor hvem som helst) skal komme i nærheten av min vannflaske eller min tannkost…. Har tenkt tanken at å være så gal at en ikke deler vann med barna er det bare meg som er, men det trenger jeg ikke tenke lengre. Ei heller at alle i familien untatt meg har tannkostene og tannkremen i samme skap på badet…jeg MÅ ha mitt i mitt eget skap, INGEN må komme i nærheten, da må jeg rett ut å kjøpe nytt.
  Tenk at andre ( du …) er like sprø( det er det de sier her hjemme at jeg er..)

  1. komikerfrue

   Takk for den!

 2. Elise Olsen

  Ville bare si til dere at jeg håper dere lar vær å besøke flere delfinshow. Det er dyreplageri, og det er en grunn til ar det ikke fins i Norge. I tillegg ganger de inn ville delfiner i Japan, og selger de enten til slike akvariumer eller slakter de til mat. Der blir ofte mor og barn revet fra hverandre. Og Japan fortsetter med det fordi slike delfinshow fins. Delfiner er smarte dyr, tenk deg et så elendig liv de har. Jeg tenker dere ikke var klar over det. Søk gjerne på Ric o’barry – dolphin project. Der står det mye 🙂

  1. Emilie

   Skriver under denne! Deflinene blir også straffet om de ikke gjør showet ordentlig f.eks.

 3. Du, det er HELT ok å ikke ville pusse tennene i snørr og slev, uansett om det er fra den du elsker høyest, altså;D ALDRI i livet om jeg hadde gjort det, blærk!

 4. Jente88

  Hei! Du er virkelig en fantastisk person, et forbilde for både store og små. Jeg elsker at du er deg selv 100%, og gir blanke i hva de fleste mener (selvom jeg selvfølgelig skjønner at du sikkert får mye dritt og at det automatisk går inn på deg).
  Jeg tror mange ser opp til deg og det håper jeg du vet. Du trener og er bevisst på kropp og mat, men samtidig unner deg både hamburger og godteri etc, og det er så godt å se. Du er normal Og leserne dine opplever at de er normale
  Jeg har et spørsmål; du er jo opptatt av trening, klær, mote osv. Jeg sliter litt med det fantastiske kjærligshetshåndtaket og bilringen. Du har jo vært åpen om dette på bloggen tidligere da du fødte, angående litt ekstra kilo på magen. Du ser jo bare Smashing ut nå og har jo kvitt deg med alt, men om du kan anbefale litt hvordan klær man kan gå i og om du har noen tips på hold-in undertøy/body etc. Tips til hvor man kan kjøpe noe som fungerer. Regner med at du kanskje har prøvd noe og har erfaring med hold-in? Jeg har prøvd ut mye forskjellig, men syns mye av dette er dårlig og det blir endel penger etterhvert.

  Håper du tar deg tid til å svare. Fortsett med å vær den du er, du kommer til å nå langt

 5. Herlig!:)

 6. Du er såå herlig . Digger deg

Comments are closed.