Kostymetrøbbel

13874831_10154938645925476_1761050253_n

Det meste er klart for bursdagsfeiringen i kveld så jeg holder på med kostymet mitt i dag. Jeg svetter litt da, for jeg har rota det litt til.. Tema for festen er “Festival” og kostymet mitt er skikkelig dirty. Bokstavelig talt altså. Da jeg skulle “gjørme til” antrekket mitt med kakao og vann og så kom det litt for langt opp så det kunne se ut som bæsj og så prøvde jeg å vaske det vekk og brukte Vanish men da ble det GULT så nå ser det ut som at jeg har vært på festival og både tissa og bæsja på meg.

Jeg har vasket “området” en gang til så det henger til tørk i sola nå så det får gå som det går. -Nå har jeg en date med neglene mine og en episode av Orange is the new black tataaa…

13874616_10154938718605476_2056498628_n

7 Comments

 1. Apropo negler.. Jeg har sett flere filmsnutter og bilder på Instagram av såkalte mirrornails/chromenails. Jeg synes det ser dødskult ut, og kunne tenke meg å lage det selv! Men jeg har ikke helt funnet en god tutorial/beskrivelse av hvordan det gjøres? Må man ha UV-lampe og gelelakk, eller holder det med kun gel-topcoat? Kunne du kanskje laget et innlegg om denne nye trenden? Er mer fan av denne trenden enn nailmountain, hehe:)

  1. komikerfrue

   Det kommer 🙂

 2. Hvor kommer buksa du har på deg fra? 🙂
  Lykke til med kostymet 😉

  1. komikerfrue

   Den er fra Hale Bob, finnes på miinto på salg akkurat nå 🙂

 3. Margrethe

  Det blir spennende å se resultatet 🙂 hvor er buksen du har på kjøpt? den var veldig stilig! 🙂

  1. komikerfrue

   Takk, dne er fra Hale Bob 🙂

 4. Ble du kastet ut av utesteder i går? Så synd å se deg gråte på snap fordi du syntes det var så traumatisk !!

Comments are closed.