Den perfekte partymasken

13866698_10154933098935476_887331590_n

Endelig er jeg ferdig med ISO kuren! Kvisene mine er borte, for alltid får jeg håpe, men hudormer og blank hud vil jo komme tilbake nå så jeg må være skikkelig flink til å rense og stelle huden min for å vedlikeholde resultatet.

Mamma, Sarah og jeg testet The Incredible Face Mask og den var kjempegøy! Utseende alene gjør dette til den perfekte masken for jentekvelder hjemme men den er mye mer enn det og jeg som elsker effektive hudpleieprodukter ble faktisk ganske overrasket over hvor effektiv den er.

13872364_10154933098940476_1829544400_n

Masken renser huden ved å trekke til seg talg, den fjerner hudormer og forebygger acne. På bruksanvisningen står det at en skal unngå brynene for masken kan ta med seg ansiktshår så jeg passet på å smøre overleppa nøøøye. Tips. legg masken fyldig i kantene, da kommer masken av i en hel bit etterpå.

★Lenger nede finner du rabattkode på masken ★

13874931_10154933098925476_22008351_n13874678_10154933098930476_2125849769_n

 Etter påføring kunne vi sette oss ned og være skikkelig sosiale, det var bare det at det ble ganske vanskelig etterhvert. Det ble mye knising og vi måtte konsentrere oss for å ikke le for det gikk ikke and å smile for masken blir helt fast, på en gummiaktig måte, at den holder ansiktet “på plass”.

13884600_10154933098950476_1027306180_n

Etter 30-45 minutter var masken tørr over alt og kunne fjernes. Den kom av i èn hel del!  Følelsen av å fjerne den var skikkelig digg, som å slippe fri, og huden under prikket av stimuli, blodsirkulasjon og glød.

13874972_10154933098945476_567961248_n13875076_10154933098955476_141614623_n

De siste restene fjernet jeg lett med en klut og huden føltes kjempefresh! Sjekk alt som ligger igjen i maska; død hud, hudormer og jammen noen hår også! (sorry for synet..)

13866834_10154933098960476_1046981641_n

TILBUD

Jeg har fått en super rabatt på 30% til leserene mine som har lyst til å prøve!

Bruk koden komikerfruemaske eller kjøp ved å trykke på linken HER  (der ligger rabattkoden automatisk inne)

43 Comments

 1. Hei
  Takk for tipset da er masken bestilt og jeg gleder meg til å prøve

 2. briana

  Den er veldig bra!!!!

 3. Den bruker jeg også! Pore masken også! +++++++

 4. Hvor ofte bør den brukes?

 5. Krysser jeg fingrene for at den er så god som du sier, for nå er prøvepakken bestilt ! ^^,

 6. Har du planer for behandling av arrene nå som iso kuren er over?:) Er usikker på hva jeg skal gjøre med mine, tross for mange besøk hos leger og klinikker for å høre deres anbefaling.

  1. komikerfrue

   Ja, men jeg har ikke bestemt meg for hvilken behandling. Jeg vurderer dermaroller (den medisinske typen) for å få tykkere hudstruktur men det kan også bli aktuelt med laser. Om jeg tør. Grøss. Det er fort gjort å trå feil og jeg er redd for å ødelegge huden også så jeg skal gjøre grundig research før jeg gjør noe som helst.

   1. Har samme problem. Nå har det faktisk gått 7 måneder siden jeg var ferdig, og selv om jeg hadde nedtelling til de 6 månedene man må vente, så sitter jeg her enda og er livredd for å ta steget. Jeg heller litt mot dermapen sammen med TCA peelinger, selv om jeg sterkt har vurdert laser etter anbefaling. Men grøss og gru, ja, det er mange skrekkhistorier å finne angående dette, og dessverre lite erfaringer på norske forum. Jeg kan dele erfaringer med deg om du ønsker, da jeg sannsynligvis kommer til å starte denne måneden. Men jeg tror laser for min del blir siste utvei og ikke første, ettersom det ikke er helt risikofritt. Unner oss gode resultater, i alle fall!

 7. Emilia

  Jag är svensk men läser bloggen varje dag! Använder också den masken 😀 Använt den sedan förra året och är helt beroende! Gött med rabattkoden!

 8. Veronica T

  Kor ofte brukte du den? (Du skriv at du er ferdig med kurer…)

  1. komikerfrue

   Jag har akkurat begynt å bruke denne type produkter igjen nå når jeg er ferdig med den medisinske kuren jeg har gått på. Denne masken kan fint brukes en gang i uka 🙂

 9. Hei!
  Jeg er snart ferdig med iso, men sliter enda med enkelte steder hvor huden blir forferdelig tørr slik at det er umulig å sminke seg ved disse punktene uten at det flasser av. Har du opplevd noe av det samme, evt noen tips?
  Stor klem

 10. Carine

  Hei! Jeg digger bloggen din og har fulgt deg i noen år nå. Dette spørsmålet er litt random, men jeg kom plutselig på det innlegget du skrev i desember om å gi julegaver til fattighuset hvor du også skrev at det var mangel på guttegaver. Jeg skal gi gaver til fattighuset i år (jeg er ute i meget god tid, I know ), men jeg synes det er vanskelig å finne gaver til en ok pris til gutter. Det eneste jeg kommer på er kinobilletter. Jeg lurer på om du kanskje kunne skrevet et innlegg med forslag til slike gaver? og hva er en passende pris på disse gavene? Tusen takk, Hilsen Carine

  1. komikerfrue

   Hei, så flott at du planlegger dette! Kinobilletter er jo kjempestas, jeg vet også at de liker gavekort på klesbutikker slik at de kan velge klær selv. God ide til bloggpost, takk 🙂

 11. Iselin

  Hei! Kunne du ha skrevet et innlegg om ISO om hvordan det funket for det og eventuelle bivirkninger du fikk? Vurderer selv og starte på denne men er så redd for alle bivirkningene alle snakker om…

  1. komikerfrue

   Jeg har skrevet mye om det allerede, men viktig å huske at selv om jeg deler egne erfaringer så er det en individuell behandling. Det beste rådet mitt er å gå til en hudlege som du føler deg trygg på, min var veldig opptatt av å gå rolig frem og øke dosene etterhvert som jeg tålte det. Jeg har hørt om de som går rett på full dose fra dag en og det gir større bivirkninger, er GAMMELDAGS og unødvendig. Lykke til 🙂

 12. Agnethe

  Hvor lenge varer rabattkoden?

  1. komikerfrue

   14 dager 🙂

 13. Hei hvor blir produktene sendt fra?
  Hilsen en trøtt 4 barn stor

 14. 4 barn’s mor skulle det stå.

 15. Frøken

  Hei Marna! Jeg har gått på ISO i snart 1 mnd nå. Hudormene som før har sittet fast kryper til overflaten, og jeg klarte ikke la være å knipe. Kneip så mye at litt hud prellet av!! Jeg har nå en gjennomsiktig skorpe på de to partiene jeg gjorde det. Får jeg arr? 🙁 Dette har skjedd før, uten problem, men er redd at det er andre boller nå som jeg går på ISO

  1. komikerfrue

   Ojoj, når du går på ISO, og ellers også forsåvidt; Hands off! Om du får arr eller ikke vet jeg ikke men pass på å ikke få sol på (pigmentflekker) og smør deg heller med en god krem og tålmodighet. Jeg har skrevet om May Beautys peelingmaske før, den er ganske god på å løse opp døde hudceller uten å skrubbe. iso vil tørke ut alt talget ditt til slutt uansett så la heller den gjøre jobben .)

 16. Wohoooooo!!! Bestilt STOR pakke!!! Gleder meg som en liten unge! Alltid hatt lyst til å prøve sånn maske! 😀

 17. Hei 🙂 fikk skikkelig lyst å bestille prøvepakke, men er det slik at det er bindende? At man får fler pakker tilsendt?

  1. komikerfrue

   Neida, det er engangskjøp 🙂

 18. Da har jeg og bestilt dette 🙂 Ser mange bloggere reklamerer for disse maskene, men kan jo ikke bestille fra noen andre enn rabattkodene dine 🙂 Håper denne er så bra som du sier, for huden min har blitt skikkelig uren nå mens jeg går gravid. Digger at du ikke skal være så forbanna perfekt jeg, Marna! Du MÅ liksom ikke se så normal ut bestandig 😀

  1. komikerfrue

   Så hyggelig, jeg syns det er kjekt å kunne både skrive om noe jeg også syns er bra og samtidig gi et godt tilbud, jeg er jo Sunnmøring som handler på salg selv 😉 Husk at graviditetshormoner ikke alltid er så greie å styre, lykke til med baby og hud <3

 19. Synne Marie

  Hei kjære Marna! Nå har jeg bestilt masker! Oioi, håper de fungerer like bra på meg! Med ISO kuren mener du da isotretinoin? For den har jeg gått på. To ganger! I over et halvt år hver gang! Men stadig kommer det litt, men heldigvis i myyyyye mindre grad 🙂 Jeg sliter med arr, over hele kroppen egentlig, men er jo ansiktet som er viktigst, så jeg ønsker meg at du blogger om det hvis du prøver noe 🙂

  Takk for at du blogger! Masse love sendes din vei! Du er SUPER!

  Klem <3

  1. komikerfrue

   Så gøy! Ja, jeg mener Isotretinoin. Deilig å endelig kunne bruke masker igjen og arrproblematikk er kjempevanskelig, lover å skrive om mine erfaringer 🙂 Love tilbake <3

 20. Amalie

  Da er de bestilt, håper de funker bra på min dårlige unge hud også 🙂

 21. Hei!
  Digger rett og slett bloggen din
  Ift den masken som kan ta med seg hår(som jeg egentlig syns er positivt da jeg har litt dun), kan jeg risikere å få enda mer etterpå?
  Klem til deg

  1. komikerfrue

   Nei man kan ikke påvirke hårveksten hverken ene eller andre veien på den måten 🙂

 22. Anneli

  Hei. Kan denne masken brukes mens man enda går på ISO kur? ☺

  1. komikerfrue

   Nei, jeg ventet til etterpå for huden er skjør og tynn under isobehandling og skal bare være i ro.

 23. Hei:) tar ikke ISO kuren knekken på noe av arr?

  1. komikerfrue

   Joda, men ikke store dype arr.

 24. Er det bare på meg masken gjorde veeeeldig vondt å fjerne? Spesielt over kinnene, overalt egentlig. Tårene rant og til slutt måtte jeg bare gi opp å vaske masken av med en klut. Nå svir det voldsomt i huden etter å ha prøvd å fjerne den. Det var kjipt

  1. komikerfrue

   Ojda, gjorde det så vondt? Det er litt som å fjerne et plaster, kanskje du var litt sensitiv den dagen? Håper det går bedre neste gang..

   1. Ja for meg gjorde det det, mulig jeg er overfølsom, men det føltes som at det var huden jeg dro av:p
    Satser på at det går bedre neste gang:)

 25. Hei 🙂 Jeg har bestilt masken uten å få den nå.. bestilte de den dagen du lag det ut.. Hvem skal jeg kontakte for å formidle dette? Finner ikke ut av det :/

  1. komikerfrue

   Jeg har gitt de beskjed om det, du kan maile kundtjenste@maybeauty.com og så får du hjelp 🙂

 26. Ingrid

  Har du klart å få Ørjan til å bruke denne masken? Kjøpte rikelig så jeg kunne dele med mannen min, men etter å ha sett meg ta den av i går tror jeg han ble noe skeptisk….Verdt å nevne at han har tett 3- dagers skjegg.

  1. komikerfrue

   Haha la han slippe, med mindre han har gjort noe veldig, veldig slemt!

Comments are closed.