Hvorfor jeg ikke ser skrekkfilm

13936880_10154958600720476_1042219775_n

De ler av meg når jeg ikke vill sitte i kjellerstua og se skrekkfilm til langt på natt. Til og med mamma som er medium og snakker med døde flirer av at jeg ikke kan se det de mener bare er en film. Men for meg er det ikke bare en film, en rekke frysninger, spente muskler og en thrill som er over etter halvannen time. Jeg hadde problem med å gå på do i ti år etter Arachnofobia, jeg måtte fjerne dukkene på rommet mitt etter forfilmen til Childplay, og livet mitt ble aldri det samme etter X-files.

En gang dristet jeg meg til å se I am legend. Det året ble jeg gravid og Ørjan måtte pent følge meg på do hver bidige natt. Et par år senere satt jeg med ryggen til tven og jobbet da jeg hørte noe som fikk meg til å snu meg. I am legend gikk på tv og det var akkurat den verste scenen, den jeg fryktet mest, som var på. Jeg rakk ikke engang si noe før tårene spratt og jeg måtte ha tankefeltsterapi for å komme over det.

Problemet er (om det ikke er opplagt) at fantasien ikke slipper filmen etterpå og scenarioene blir værende i hodet. Jeg liker å gå i skogen. Hvorfor ødelegge det? Jeg foretrekker å kunne se meg i speilet uten å være redd for å se Svarte Maria og nå kan jeg endelig bade i sjøen igjen. Så neitakk, jeg står over. Fader, bare å skrive dette gir flashbacks..

13942383_10154958600620476_334251176_n

12 Comments

 1. Er så enig med deg!! Jeg ser ikke skrekkfilmer, vil ikke meg selv så vondt!!

 2. Ja, akkurat derfor. Jeg er helt lik! Mannen måtte følge meg på do midt på natta etter at jeg hadde sett Varg Veum filmen Falne Engler.

 3. Ingeborg

  Jeg er akkurat lik! Og det var passe dårlig gjort det bildet nederst- grøss!

 4. Jeg hater skrekkfilmer, jeg har sånt snurrende i hodet når jeg sover hver natt. Det er sinnsykt og jeg skulle ønske jeg slapp mine egne drømmer, så jeg setter meg ikke ned og lar meg plage når jeg er våken!

 5. Heidi Myhre

  Jeg synes bildet ditt var for skummelt, måtte skynde meg å skrolle ned, der har du meg…. skikkelig pingle

 6. Åh shit jeg er helt lik! Etter Scary Movie 3 kunne jeg ikke være hjemme alene på mange år, og det er en KOMEDIE!!! En parodi på The Ring. Jeg er jo helt håpløs…

 7. Christina

  Hahaha ! Er helt lik selv! Jeg bor alene så har ingen til å følge meg heller syntes bildet ditt var så ekkelt at jeg holdt tommelen over når jeg scrolla ned

 8. Jeg er såå enig med deg, føler det på samme måte, og vil meg ikke så vondt Når tv’en bare står på å jeg har gjort no annet en stund og kommer inn i stua ser no skummelt står på, jeg må virkelig skynde meg å få det av.. Rekker jeg å se no ekkelt så sitter det spikret for en go stund

 9. Haha sykt dårlig gjort å legge ut et sånn bilde på slutten! Jeg scrollet nedover å ante fred og ingen fare, nå blir det mareritt i natt

 10. Haha, jeg kjenner meg SÅÅÅ igjen! 🙂

 11. Roojin

  Jeg er også sånn men hvorfor la du ut det bilde av deg i speilet

 12. Roojin

  Jeg er også sånn men hvorfor la du ut det bilde av deg i speilet…noooo hehehehe

Comments are closed.