Gressenka som skulle stelle heime

Da er Ørjan sendt avgårde for å gjøre seg klar til premieren og jeg er alenemamma hele uka. Jeg utnytter tiden maks, middagene har jeg alt planlagt nøye for å både rekke å være mamma/leksehjelp/bleieskiftarbeider OG -andre ting. Jeg har jo et liv.


Ferdige middager levert på døra i dag tidlig fra Marked.no -Jeg har nemlig ikke tenkt å sette foten min innenfor en butikkdør denne uka.


Jeg skal bruke uka på å gjøre ting jeg har LYST til, så i dag har jeg etterlengtet ryddet ut av klesskapene til gutta. Det er så utrolig digg å ha gjort! Jeg brukte konmarimetoden, ihvertfall de to første avsnittene og så innså jeg at dama er jo klin gal.

Se her har jeg laget video og greier. Det hadde jeg aldri hatt tid til om jeg hadde måtte gått på butikken og stått på kjøkkenet.

Rett skal være rett 😎👍 #magiskopprydning

Un vídeo publicado por komikerfrue (@komikerfrue) el


 

faen, video virker ikke men klikk på linken da 😛

2 Comments

  1. Deilig med alenetid!! Men du, huden din.. Den blir jo bare finere og finere, og ikke minst fin glød:) Hva bruker du for å få mindre synlige porer når du sminker deg? Mer sminkerips!! 🙂

  2. Inger-lise Hansen

    Smart husmus

Comments are closed.