DIY sleepover madrass

Jeg fikk et fantastisk tips som jeg jammen fikk bruk for i går! Theodor sin kompis kom på overnatting og da dro jeg frem symaskinen og sydde like greit en madrass!

Fire putetrekk på rekke og rad med puter inni er helt utmerket for kids å ligge på både på overnatting eller foran tvn. 

Tips: bruk putetrekk med åpning på siden.  Mine hadde åpning bak-nede og da blir “madrassen” litt slarkete. 

9 Comments

 1. Hei,

  Jeg er snart ferdig på isotretinoin og lurer veldig på hva slags behandlinger jeg skal benytte meg av på arrene mine. Har du kommet frem til noe? Er du i gang? Huden din ser jo fremdeles like bra ut – hurra 🙂

  1. komikerfrue

   Jeg holder på med et prosjekt som kommer snart på bloggen som jeg er veldig fornøyd med 🙂 Følg med på søndag 🙂

 2. Jeg brukte restylan vital på mine arr .. er nå 8 mnd siden og er fremdeles veldig fornøyd . Nå skal jeg ta co2 laser for og kvitte meg med de som er igjen

 3. Kan du skrive et innlegg med din erfaring med isotretinoin? Tenker på om du merket bivirkninger osv. Hvor lenge gikk du på de? Jeg skal sannsynligvis begynne på en kur i løpet av høsten, og er nysgjerrig på andres erfaringer 🙂

  1. komikerfrue

   Jeg har skrevet mye om det, se kategori hudpleie 🙂

 4. Hei! Jeg ser dere har en del klær fra Hummel! Jeg liker Hummel veldig godt men finner ingen nettbutikker som har stort utvalg.. Kan du hjelpe meg? 😀

  1. komikerfrue

   De har mye på Boozt.com og Zalando 🙂

 5. Kamilla

  Hei! Jeg vil bare si tusen takk for den utrolig flotte kolleksjonen du har laget i samarbeid med Thune. I går fikk jeg et av armbåndene som jeg har siklet etter i ukesvis i 3-årsjubileumsgave av kjæresten – og det er NYDELIG! Igjen, tusen takk! Håper du får en fortsatt fin dag <3

  1. komikerfrue

   Så utrolig hyggelig å høre! Ha en fin dag du også 😀

Comments are closed.