Endelig kan jeg behandle mot rynker og arr igjen!

Å være tobarnsmamma og “karrierekvinne” er helt klart en killer for huden, altså når det først begynner å gå nedover så går det så fort at jeg blir helt skremt. Altså det skal ikke mer enn èn natt med lite søvn til, enten forårsaket av unger eller noen glass vin på kvelden (det er nesten verre) til før huden ser ut som et vrak dagen etter. Før kunne jeg bare ta en dusj og så var det over men those days are gone. Heldigvis har jeg et par fine verktøy..

img_9430.jpg

Jeg har skrevet om Skin Renewal før og den er superaktuell for meg nå. Jeg har gått på hudmedisiner i vinter og måtte vente med rollerbehandlingen til den var over og først nå var huden endelig klar for å rolle igjen, hurra! Jeg elsker effektive hjemmebehandlinger og dermarolleren er kanskje den mest effektive jeg vet om. Den er også perfekt siden den brukes som en kur og jeg er helt klart en prosjektperson fremfor et vanedyr.

Skin Renewal sin Dermaroller har til og med vært omtalt på “The Doctors” det er ganske kult. Rolleren har mange bittesmå nåler som lager mikroskopiske kanaler (ikke hull) i huden. Når huden stimuleres slik blir det bare overflatesår, men huden oppfatter likevel det som en skade og setter i gang med å jobbe og reparere. Da dannes det både kollagen og elastin, blodsirkulasjonen øker, avfallsstoff fjernes, oksygen kommer til, og serumet som hører til roer ned huden og bygger den opp igjen.

Denne hudbehandlingen har vunnet priser i Sverige; Årets Innovasjonspris 2015 på Beauty Awards.

img_0510.jpgimg_0508.jpg

Aldring: Med årene så mister huden underhudsfett og dermed den spensten som holder huden fast og fin. Huden blir rett og slett treigere, pigmenteringer kommer, linjene bryter frem, ting fungerer ikke som de gjorde og trenger hjelp. Dermarolleren får huden til å jobbe igjen, den er som en skikkelig streng PT!

Slik bruker jeg dermarolleren, jeg bruker 0,5 mm:

Steg 1 for å bruke Swiss Dermaroller er å rense huden. Kan ikke male på en skitten vegg sant?

img_0567.jpg

Steg 2: Jeg roller frem og tilbake på huden. Opp og ned, frem og tilbake, funker like bra til en tvserie som til en bok, bare det blir gjort. Jeg roller med ganske lett hånd og huden blir etterhvert rød. Det skal ikke gjøre vondt, da tar en for hardt i.

img_0550.jpg
Dermarolleren forbedrer pigmenteringer og øken spensten i huden slik at linjer og arr glattes ut. Arrvev er permanent men jo fastere huden er jo mindre synlige er de.
img_0538.jpg

Steg 3: Avslutt med Rejuvinating Serum som er beroligende og gjenoppbyggende og ligger som en beskyttelse på huden  mens den lar ingrediensene trenge inn de små kanalene. Serumet har ingredienser tilpasset sårheling etter kirurgiske inngrep og neste morgen er huden klar og fin igjen. Behandlingen er absolutt å anbefale å gjøre på kveldstid, hver kveld i  5-7 dager og gjenta etter en ukes tid.

img_0552.jpg
Steg 3: Avslutt med Rejuvinating Serum som er beroligende og gjenoppbyggende og ligger som en beskyttelse på huden mens den lar ingrediensene trenge inn de små kanalene. Serumet har ingredienser tilpasset sårheling etter kirurgiske inngrep og neste morgen er huden klar og fin igjen. Behandlingen er absolutt å anbefale å gjøre på kveldstid, hver kveld i 5-7 dager og gjenta etter en ukes tid.
img_0553.jpg

Steg 4: Husk å alltid desinfisere rolleren etterpå med sanitizing spray eller tilsvarende for alt man tar på huden skal være rent. Oppbevar rolleren i plastetuiet den kommer i.

img_0488.jpg

Jeg er veldig fornøyd med huden min nå og gjør alt jeg kan for å vedlikeholde den og holde den fin og jeg er så glad det fins gode produkter som jeg liker å pleie huden med. For hudpleie skal være en glede, og når jeg føler jeg har gjort noe bra så er det liksom prikken over i`en. Faktisk så ble jeg anbefalt en lignende behandling av hudlegen min, men den er blodig og vond og jeg syns dette er kraftig nok og ikke minst hyggelig å gjøre selv.

Skin Renewal behandlingen finnes hos Swissclinic.no og koster 960 kr  -Det er en verdig pris sammenlignet med en vanlig hudpleietime og serumet alene forsvarer prisen spør du meg.

Vi rolles!

img_0414.jpgimg_0502.jpg

30 Comments

 1. Anette

  Hvilken tablettkur har du gått på? Jeg regner det er pga acne som du har nevnt tidligere, jeg sliter selv med dette og er 30 år. Veldig taknemlig for svar 🙂

  1. komikerfrue

   Jeg har gått på ISO, etter 20 år med uren hud. Dette er er veldig sterkt legemiddel som hudlege foreskriver først når alt annet er prøvd fordi kuren er hard for kroppen og har mange bivirkninger.

 2. Hvor lenge etter endt kur med Isotetrinoim var huden klar for å rolle igjen?

 3. Hei!
  Du sa noko på snappen om at no kunne du bruke den sidan du var kvisefri.. Betyr det at du MÅ vera kvisefri når du bruker dette produktet?

  1. komikerfrue

   Nei absolutt ikke, den kan også hjelpe en uren hud dersom det er overfladiske urenheter siden den stimulerer til hudfornyelse og blodsirkulasjonen får fart til å fjerne avfallsstoffer osv. Ikke minst så vil en være veldig nøye med å rense huden sin når en kjører en kur og være oppmerksom på å ikke ta seg i ansiktet så alle monner drar.

 4. Hei!jeg har en nesten lik fra ame pure og er ganske fornøyd med den. Men etter endt behandling,annenhver uke i to mnd. Så skal man hive hele roller da den kan bli skadd eller slitt og kan gjøre skade på huden,påstår de! Er det slik m din roller også?? Bare en behandlings bruk? Blir jo rimelig dyrt synes jeg og bytte de ut hver gang??.

  1. komikerfrue

   Jeg sjekket dette med leverandør og de sier at om rolleren blir pent behandlet så holder den fint til flere kurer, minst tre måneder eller mer, man må nesten føle litt på det selv. Men om den ligger og slenger så er det klart at nålene blir ødelagt. Jeg merker selv at en “ny” roller er skarpere og det liker jeg, så jeg tar godt vare på den 🙂

 5. Hei! 🙂

  Bruker du noen ansiktskrem over serumet, eller er det kun serum etter behandling? (F.eks om natta.)

  Har sett at en annen dermaroller-leverandør fraråder bruk av dermaroller dersom man har brukt Isotretinoin de siste 6-12 mnd. Selv sluttet jeg med Isotretinoin-behandling for 4 mnd siden. Hvis jeg ikke tar feil, så er det ikke så veldig lenge siden du fullførte denne tablett-behandlingen heller. Hvordan vet du om huden er «klar» for en slik behandling såpass raskt? (Kunne selv tenke meg å komme i gang med behandling så fort som mulig, men ble litt skeptisk da jeg leste at man burde vente 6-12 mnd.)

  1. komikerfrue

   De anbefaler nok det for å være helt på den sikre siden, men jeg føler huden min er klar for denne behandlingen og hudlegen min sa også at det gikk greit siden vi trappet ned med veldig lave doser mot slutten av behandlingen. Spør legen din for å være helt sikker, og ta det med ro i starten.

 6. Hei,
  Du har så fin form på øyenbrynene dine:-) Fikser du de selv, eller går du i salong? Evt hvilken salong og til hvem?

  1. komikerfrue

   Tusen takk 🙂 Jeg gjør de selv stort sett, av og til går jeg til en brynstylist og får rettet opp i fasongen. Jeg har vært både hos Aria og hos Osram i majorstukrysset 🙂

 7. Funker den andre steder på kroppen også, for eks mot strekkmerker? 🙂

  1. komikerfrue

   Det fins en egen rollerbehandling for kropp, den har lenger nåler med større avstand og jobber dypere på huden og har egne kremer 🙂

 8. Heei!
  Jeg opplever å bli veldig tørr i huden av denne(opptil mange dager/nesten en uke etter behandling), og det ser ikke ut som det er vanlig når jeg googler det. Vet du om det er noe jeg kan gjøre for å unngå det? Smask

  1. komikerfrue

   Hm, det er mulig at det er en superfin “skorpe”, kanskje du ruller litt hardt? Jeg vil ihvertfall ikke tro at det er noe feil, heller en hudfornyelse så smør deg med en god krem/ansiktsolje utenpå serumet 🙂

   1. Hehe, kan meeeget mulig stemme da jeg typisk er litt hardhendt. Skal være litt snillere i rullingen fra nå av. Tusen takk for svar!

 9. Cathrine

  Vet du om den kan hjelpe mot pigmentflekker i ansiktet?

  1. Solkrem hver dag er det beste for å forebygge nye pigmentflekker. Ellers er c vitamin serum veldig bra for pigmentflekker!

   1. komikerfrue

    Jeg bruker faktisk spf 50 hver dag 🙂 vit c serum har aldri fjernet en pigmentflekk så vidt jeg vet, men beskytter ganske bra vil jeg tro 🙂

 10. Kan man bruke denne når man er gravid?

  1. komikerfrue

   Ja, men personlig hadde jeg ventet for huden er ofte ekstra sensitiv under graviditet.

 11. cecilie

  Er antibac-sprayen med i pakken?

  1. komikerfrue

   Nei, den må kjøpes utenom, du kan også bruke annen antibac 🙂

 12. Hvor lenge ruller du pr kveld?

  1. komikerfrue

   Ca 5-6 minutter 🙂

 13. Helene

  Jeg bare lurte på om du vet om noen andre bra produkter man kan bruke etterpå, i stedet for det (litt for dyre) serumet? Har googlet litt rundt, men føler jeg ikke finner noe…

  1. komikerfrue

   Serumet er kjempebra og verdt hver krone, jeg mener det alene forsvarer prisen for hele kittet. Poenget med det er at det heler huden og roer den helt ned for så å tilføre ingredienser paralellt med at huden regenererer seg. Jeg brukte serumet selv under ISO behandlingen for huden min tålte nesten ingenting annet (da brukte jeg såklert ikke dermaroller).

 14. Hei! Jeg kjenner meg veldig igjen i beskrivelsen din av huden og hudproblemer! Var selv ferdig med min 2 iso kur i mars i fjor, huden er bedre, men føler den er sliten og sensitiv! Hvilke produkter bruker du daglig på huden din? Leter etter noen milde men næringsrike produkter som kan gi huden litt glød! Er småbarns mamma med lite søvn og skole ved siden av,så huden trenger den hjelp den kan få

 15. Pauline

  Hei! Tom for serum, og lurer på hvilket annet serum/creme du kan anbefale?

  1. komikerfrue

   Til denne behandlingen ville jeg ikke brukt noe annet serum siden dette er spesielt fordi det ikke bare styrker huden men det er beroligende også 🙂

Comments are closed.