London baby!

IMG_6819

Herlighet det siste døgnet har vært helt utrolig. Vi er i London, sammen med Theodor og William for å se Marvel Live show, og med bare èn dag her så har vi rukket over så utrolig mye. Vi har bare gjort ting guttene syns er gøy, som Planet Hollywood (Ørjan bare: -Har George Clooney SÅ store hender? Det tror jeg iiingenting på, det der må være juks. Haha gøy å se en mann bli furt).

Nå er det sent på kveld, vi har fått guttene i seng og pakket alt klart for en grytidlig hjemreise i morgen tidlig og da har jeg MASSE å fortelle. Snapchat er derimot teppebomba med alt for mange videoer fra showet, jeg mistet kontrollen og postet hemningsløst for det var så gøy.

Natta så lenge..

7 Comments

 1. Carina

  Hvilket museum var dere på? 🙂

  1. komikerfrue

   Ripleys 🙂

 2. Ser ut som dere har hatt den turen! Men hvem er denne William? ☺️

 3. Ingunn Drabløs

  Hei! Gøy å følge deg, spesielt på snap! Skal til London med min gutt snart- hva heter det museumet dere var på med vindturbin og rommet som var opp-ned?

  1. komikerfrue

   Takk 🙂 Det var Ripleys, veldig gøy 🙂

 4. Hvilket hotell bodde dere på ?

  1. komikerfrue

   London Kings, men sjekk det på tripadvisor for å sammenligne med andre før du velger det, jeg vet ikke hva som er standard i london.

Comments are closed.