Garasjesalg på lørdag!

img_9435.jpg

Shit, da er det bestemt, og det med verdens korteste varsel: -I helgen blir det garasjesalg!

Lørdag klokka 13-15 (ish) åpner jeg garasjen min i bakgården og fyller den med klær, møbler og barneutstyr. Det blir klessalgpriser på masser av klær (50-200) men jeg selger også en del dyrere merker, til Finn.no priser. Jeg legger ut masse bilder på Facebooksiden min i løpet av morgendagen.

Jentene fra salongen tropper også opp og holder også lagersalg fra nettbutikken med masser av supre tilbud, vi rydder plass til nye varer og julegaver!

Garasjen min er slettes ikke så fin som garasjen på bildet her, så brace yourself. Men kjolen på bilder kommer på salget, og den er heldigvis fin!

Adressen er Majorstuveien 31 A

Velkommen!

img_7155-1.jpg
HaleBob kjolene mine kommer jeg antagelig til å beholde en sesong til 🙂

9 Comments

 1. Rebecca Holder

  Kan man betale med vipps, eller må man ha med kontanter? Greit å vite på forhånd 🙂

 2. Embrace yourself? :p

  Er du sikker? 😉

  1. komikerfrue

   Måtte google den der haha, BRACE YOURSELF 😀

 3. Kan du si litt av hva slags babyutstyr du kommer til å selge?

  1. komikerfrue

   Det blir ikke så veldig mye, men uv telt, babystol, rangler og annet tilbehør. Ikke vogner og stole møbler, for de er fremdeles i bruk. Jeg får hjelp i ettermiddag til å lage klart og da legges det ut bilder på FB 🙂

   1. Kan ein kjøpe via fb og betale via kontooverføring? Bur i Bergen

   2. komikerfrue

    Ja, det kan vi få til om du vet hva du vil ha. Jeg har ikke sånn enormt med kapasitet 🙂

 4. Huden din ser så fin ut! Jeg vet du har brukt Swiss roller og reklamert for den. Bruker du den fremdeles? Jeg har starta å bruke nå og har litt “hetta” for på dag nr 5 ser huden min verre ut enn før. Nasolobiale(eller hva det het) rynker og linjer rundt haken. De har blitt enda mer tydelige og huden føles stram. Er det normalt at huden blir verre i en periode før den blir bedre? *angst* Hadde elsket en artikkel om hudpleie av hud litt opp i 30-årene, samt tips om hvilke foundation som er grei å bruke. En merker jo at en ikke kan bruke samme foundation som da en var 19 liksom.

  1. komikerfrue

   Hei, ja jeg bruker dermarolleren enda 🙂 Huden min blir også litt stram og tørr under kur, det er fordi den går gjennom en hudfornyelse så om du føler den ser verre ut så er det nok pga stramheten for den kan umulig bli tynnere, tvert imot 🙂 Bruk en solid nattkrem over serumet som metter og kjennes deilig på huden 🙂 Og ang foundations så takk for tips; et lite tips i forkant er å bruke lettere konsistenser og heller påføre flere ganger om man vil ha dekk. Altså, styr unna “cake-makeup”, for det sprekker bare opp.

Comments are closed.